Çözüldü Placeholderapi %likleri silme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bearchoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bearchoke

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
.

Discord:

.

Arkadaşlar bi tab ve scoreboard yaptım ikiside aynı pluginin için de zaten biliyorsunuzdur. Sorun şu ben bazı %likleri silmeyi başardım fakat bazıları silinimiyor hangi komutları kullanmam lazım yardımcı olursanız çok güzel olur
Tabda'ki %'likler:
Kod:
Essentials

#essentials_baltop_rank%

SuperMob

%supermobcoins_mobcoins_formatted%

Banka

%bankplus_banktop_position%

$%bankplus_balance%/$%bankplus_capacity%

%bankplus_level%

$%bankplus_next_instrest%

Server Info Kısmı(sağ taraf)

Fishing

%emf_competition_time%

Voteparty komutları tam gözükmüyor ama biliyorsanız söyleyin lütfen gözüktüğü kadarı

%voteparty_vote:

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar bi tab ve scoreboard yaptım ikiside aynı pluginin için de zaten biliyorsunuzdur. Sorun şu ben bazı %likleri silmeyi başardım fakat bazıları silinimiyor hangi komutları kullanmam lazım yardımcı olursanız çok güzel olur
Tabda'ki %'likler:
Essentials
#essentials_baltop_rank%
SuperMob
%supermobcoins_mobcoins_formatted%
Banka
%bankplus_banktop_position%
$%bankplus_balance%/$%bankplus_capacity%
%bankplus_level%
$%bankplus_next_instrest%
Server Info Kısmı(sağ taraf)
Fishing
%emf_competition_time%
Voteparty komutları tam gözükmüyor ama biliyorsanız söyleyin lütfen gözüktüğü kadarı
%voteparty_vote:
1740657319003.webp

paket leak mı?
papi ecloud download <packet_name> ile eklentilerin papilerini kurun

Sunucunuzda PlaceholderAPI yüklü mü ve eklenti ve sunucu sürümü kaç
/papi parse me %bankplus_banktop_position% komudunu yazınca sonuç ne çıkıyor

paket leak mı?
1740661833645.webp
böyle oluyor bir de serverda via version var her sürümü destekliyor ben 1.21.3 de oynuyorum placeholderapi 2.11.6 sürümü

paket leak mı?
Sorun da zaten bu hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum isterseniz pluginleri atayım siz bakın gerçekten yardıma ihtiyacım var çünki

Sorun da zaten bu hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum isterseniz pluginleri atayım siz bakın gerçekten yardıma ihtiyacım var çünki
/papi ecloud download yazdığınızda enter basmadan boşluk bırakınca ecloud listesindeki herşeyi sıralar, indirmek istediğiniz pluginin baş harfini yazarsanız otomatik doldurur, ama eğer çıkmıyorsa listede yoktur, ki bir çok plugin zaten bu listede olmaz, bir çok plugin kendi placeholderlarını içine entegre ediyor böylece bazı eklentilerin placeholderlarını eclouddan indirmeye gerek kalmıyorsunuz, fakat entegre placeholderların neden çalışmadığını bende anlamadım. Bilenler yardımcı olsun

Kendinize yandan sıfır ve pluginsiz bir sunucu kurup içine sadece placeholderapi ve tabda göstermek istediğiniz 2 tane rastgele bir plugin, örnek olarak evenmorefish ve essentials pluginlerini koyup, /papi parse me %placeholder_ismi% (örnek olarak %essentials_afk% veya %emf_competition_time% yazdığınızda bu sıfır sunucuda placeholderlar çalışıyorsa sorun ana pakette

Kullandığınız paketin benioku.txt readme.txt gibi ne kurulması ne eklenmesi gerektiğini yazan dosya varsa bu dosyada bir şey kaçırmadığınıza da emin olun

Kullandığınız paketin benioku.txt readme.txt gibi ne kurulması ne eklenmesi gerektiğini yazan dosya varsa bu dosyada bir şey kaçırmadığınıza da emin olun
Müsaitseniz bir discordda görüşme şansımız varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl