Çözüldü PlaceholderAPI expansion indirmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaklitciAdam

Odunlara Vur Vur Vur!
Premium
Elmaslar
9
Minecraft
TaklitciAdam
X
shndev

Discord:

@taklitciadam

Merhabalar, bir coin skripti yazdım ve bunu realscoreboard plugininde göstermek için /papi ecloud download skript yazdım ve ardından şu hata ile karşılaştım:
1674911811925.png

Sunucu sürümü 1.18.1 ve bu hatayı alıyorum, nasıl çözebilirim?

PAPI'de maalesefki skript expansion'u yok veya düzgün çalışmıyor. denemiştim zamanında, Bunu sunucuna Skript plugini eklentisi olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yardımı ile yapabilirsin.

Nasıl diye sorucak olur isen de;

JavaScript:
on placeholderapi placeholder request for the prefix "oyuncu": #Başlığa oyuncu içeren bir placeholder var ise
    if the identifier is "ad": # devamında "ad" var ise ("%oyuncu_ad%")
        set the result to "%player%" #sonuç olucak şey

Not: SkriptHub'dan alıntıdır.

PAPI'de maalesefki skript expansion'u yok veya düzgün çalışmıyor. denemiştim zamanında, Bunu sunucuna Skript plugini eklentisi olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yardımı ile yapabilirsin.

Nasıl diye sorucak olur isen de;

JavaScript:
on placeholderapi placeholder request for the prefix "oyuncu": #Başlığa oyuncu içeren bir placeholder var ise
    if the identifier is "ad": # devamında "ad" var ise ("%oyuncu_ad%")
        set the result to "%player%" #sonuç olucak şey

Not: SkriptHub'dan alıntıdır.
1674916578918.png

1674917178572.png

Yardımınız için teşekkürler, sonunda tabloya değişkeni eklemeyi başarabildim.

Nasıl yapılacağını anlamayan arkadaşlar için özet:

1-
pluginini indirin ve sunucunuza atın.

2- Örneğin skriptteki variable (değişken) adı coin::%player% ise bunu şu şekilde skriptin en başına tanımlıyoruz:

variables: {coin::%player%} = 0

3- Ardından aşağıdaki kodu kendi değişkeninize göre düzenleyip az önce yazdığımız değişken tanımlamasının altına koyuyoruz:

on placeholderapi placeholder request for the prefix "coin": if the identifier is "player": set the result to "%{coin::%player%}%"

4- Ardından değişkeni farklı bir yerde kullanmak için aşağıdaki yazıyı kendi değişkeninize göre düzenleyip istediğiniz yere yazıyorsunuz:

%coin_player%

5- İşlem bu kadar. Artık değişkeni istediğiniz yerde gösterebilirsiniz. (Örnek: tablo, tab, gui, v.s)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl