Çözüldü PlaceHolderAPI düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sanic

Ziyaretçi
Merhabalar bir sunucu kuruyorum placeholderapi son sürümü yükledim hologram ile %vault_eco_balance% parayı göstermeyi deniyorum
2020-12-31_00.03.58.png

/papi ecloud download Vault
/papi reload da yazıyorum ama hala resimdeki gibi gösteriyor yardım edermisiniz acaba sorunu anlayamadım bir türlü

Ekli dosyalar

• 2020-12-31_00.03.58.png
    2020-12-31_00.03.58.png
    262,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar bir sunucu kuruyorum placeholderapi son sürümü yükledim hologram ile %vault_eco_balance% parayı göstermeyi deniyorum
Ekli dosyayı görüntüle 153397

/papi reload da yazıyorum ama hala resimdeki gibi gösteriyor yardım edermisiniz acaba sorunu anlayamadım bir türlü
papi reload yazdıktan sonra hologram pluginini de reload ladınızmı veyahut yeni bir hologramdada aynısını denedinizmi? eğer bunlarda olmuyorsa plugini son sürüm olarak tekrar kurmanızı tavsiye ederim.

papi reload yazdıktan sonra hologram pluginini de reload ladınızmı veyahut yeni bir hologramdada aynısını denedinizmi? eğer bunlarda olmuyorsa plugini son sürüm olarak tekrar kurmanızı tavsiye ederim.
malesef hologram eklentisini'de yeniledim fakat aynı kullandığım tüm eklentiler son sürümdür. PlacheHolderAPI 2.10.9 sürümünü kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl