TheAkio
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Arkadaşlar nolur yardım edin kafayı yiyeceğim artık papiyi tamamen silip yükledim o halde bile içinde 6 7 tane placeholder hazır geliyor papi reload çekince 4 e iniyor statistic bungee server player vs falan onları indiriyorum 10 11 tane olması gerekirken papi reload çekince 6 7 tane gözüküyor habire değişiyor eskiden factions placeholderi çalışmıyordu indirmeme rağmen şimdi hem o hem statistic placeholderi ne çalışıyor ne gözüküyor konsoldaki hatayı aşağı koyacağım ordan bakabilirsiniz artık ne yapsam olmuyor delirmek üzereyim. Kendi kafasına göre seçiyor placeholderleri.
[Server thread/ERROR]: [PlaceholderAPI] Failed to init placeholder expansion from class: com.extendedclip.papi.expansion.factions.MCoreFactionsExpansion
Bu hatanın aynısını diğer placeholderlerde de veriyor nasıl çözeceğim adamların support discorduna gittim sözde destek için açtıkları dcde yardım etmiyorlar. Belki siz yardım edebilirsiniz?
[Server thread/ERROR]: [PlaceholderAPI] Failed to init placeholder expansion from class: com.extendedclip.papi.expansion.factions.MCoreFactionsExpansion
Bu hatanın aynısını diğer placeholderlerde de veriyor nasıl çözeceğim adamların support discorduna gittim sözde destek için açtıkları dcde yardım etmiyorlar. Belki siz yardım edebilirsiniz?