Çözüldü Placeholderapi çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheAkio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.081
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheAkio

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36

Discord:

TheAkio#6422

Arkadaşlar nolur yardım edin kafayı yiyeceğim artık papiyi tamamen silip yükledim o halde bile içinde 6 7 tane placeholder hazır geliyor papi reload çekince 4 e iniyor statistic bungee server player vs falan onları indiriyorum 10 11 tane olması gerekirken papi reload çekince 6 7 tane gözüküyor habire değişiyor eskiden factions placeholderi çalışmıyordu indirmeme rağmen şimdi hem o hem statistic placeholderi ne çalışıyor ne gözüküyor konsoldaki hatayı aşağı koyacağım ordan bakabilirsiniz artık ne yapsam olmuyor delirmek üzereyim. Kendi kafasına göre seçiyor placeholderleri.

[Server thread/ERROR]: [PlaceholderAPI] Failed to init placeholder expansion from class: com.extendedclip.papi.expansion.factions.MCoreFactionsExpansion

Bu hatanın aynısını diğer placeholderlerde de veriyor nasıl çözeceğim adamların support discorduna gittim sözde destek için açtıkları dcde yardım etmiyorlar. Belki siz yardım edebilirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl