Çözüldü PlaceHolderAPI çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTheBonnie

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
MrTheBonnie
Bugün sunucumda AnimatedScoreBoardı kurdum ve şu aktif oyuncu ping gibi şeyleri halledicektim placeholderApıyle yaptım ama şeyler düzelmedi hala %player_name% gibi şeyler duruyo ve hepsinide doğru düzgün yaptım /papi ecloud download vault gibi şeyler yazıyorum düzelmiyor hala aynı kalıyor lütfen yardım edin.

Papiye reload attığınızı düşünüyorum eğer ki atmadıysanız bir reload atmayı deneyin asb çok eskiden kullandım bu yüzden tam olarak hatırlamıyorum ama sb eklentisi olarak TAB eklentisini kullanabilirsiniz asbden daha iyi bir eklenti

Papiye reload attım evet ama yinede olmuyo ve asbden önce titlemanager gibi scoreboard pluginide kullandım olmadı

/papi ecloud download player
/papi reload

2.11.6 sürümü ama bu çalışmayınca diğer eski sürümlerinide denedim hiç biri olmadı

Büyük bir ihtimalle olması gerekiyor. Çünkü başka bir alternatif yok ya da herhangi bir hata varsa eğer detaylı bir şekilde buraya .log dosyasını atar mısın?

Büyük bir ihtimalle olması gerekiyor. Çünkü başka bir alternatif yok ya da herhangi bir hata varsa eğer detaylı bir şekilde buraya .log dosyasını atar mısın?
Hayır herhangi bir hata yok sadece düzelmiyo bu kadar herhangi şeyi denedim scoreboard pluginini sildim başkasını yükledim yine olmadı ve şahsen sadece scoreboardda değil hologram tarzı pluginlerdede olmuyo

Bazı bölümler de, desteklenmeyen api bölümleri var. TAB eklentisini kullanırsan da şu anda kullandığın eklentiyle birebir işleve sahip istiyorsan onunla bir dene düzelmezse tekrardan yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl