Çözüldü /pl komutu kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quîntessa

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
kendime konsoldan op vermeme rağmen oyun içinden /pl yazdığımda bu hatayı alıyorum

resim_2024-07-25_015414290.png

-chatmanager tarzı bi eklenti kullanmıyorum
-luckperms den kurucu rolüne op permi verdim gene başaramadım
-skript kısmından /pl ve /plugins komutu için permission 'op' yazan yere 'yetkili.erisim' yazdım tekrar luckpermsten kurucuya verdim o permi ama sonuç alamadım bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Yetkiniz bulunmamaktadır diyor, Luckperms üzerinden op yetkisi ilk defa duydum bu arada :)
Console üzerinden op "isim" yazarak kendinize yetki verin düzelecektir.

kendime konsoldan op vermeme rağmen oyun içinden /pl yazdığımda bu hatayı alıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 246814

-chatmanager tarzı bi eklenti kullanmıyorum
-luckperms den kurucu rolüne op permi verdim gene başaramadım
-skript kısmından /pl ve /plugins komutu için permission 'op' yazan yere 'yetkili.erisim' yazdım tekrar luckpermsten kurucuya verdim o permi ama sonuç alamadım bilgisi olan yardım edebilir mi ?
I'm sorry but you do not have permission to perform this command. Please contact the server administrator if you believe that this is in error. Kısacası komutu kullanmaya yetkin yok, gidip sunucu yöneticisi ile konuş diyor. Witheyz'in dediği gibi konsol üzerinden "/" kullanmadan op (isim) yaz ve tekrar dene.

konsoldan yazıyorum zaten ( op Angelosso ) şeklinde ama herhangibi sonuç elde edemedim denedim sadece luckpermsi de
Yetkiniz bulunmamaktadır diyor, Luckperms üzerinden op yetkisi ilk defa duydum bu arada :)
Console üzerinden op "isim" yazarak kendinize yetki verin düzelecektir.

Bunun sebebi NoCheatPlus eklentisi diye biliyorum, eğer sunucunda bu eklenti varsa .jar dosyasını yedekle sonra kaldırıp dener misin? Eğer NCP yoksa, chat filtreleme pluginlerinin bazıları da bu komutları engelliyor. Oyuncu OP olmasına rağmen /pl yazamıyor. Chat filtreleme pluginin yoksa eğer, konsoldan pl yaz aynı hatayı vermiyorsa bunu muhtemelen bir plugin yapıyor. Ben Cardinal diye bir plugin kullanıyordum ve o da bunu engelliyordu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

(chatmanager tarzı bir plugin kullanmıyorum yazmışsın, eksik okumuşum kb.)

/plugins yazmayı dene. Plugman ve ya NoChatPlus diye bir eklenti varsa kaldır, engelliyor olabilir. Ama büyük ihtimal ile NoChatPlus'tur.
nochatplus kullanmıyorum şimdi tek tek pluginleri çıkartıp deniyorum yapıcak bişe kalmadı

nochatplus kullanmıyorum şimdi tek tek pluginleri çıkartıp deniyorum yapıcak bişe kalmadı
Essentials ve ya WorldGuard gibi pluginler bile izin vermiyor olabilir. Örneğin essentials config.yml'ye gir ve plugins komudunu engelleyen bir şey olup olmadığını kontrol et.

bu da olmadı maalesef
Ayrıca kendine doğru seviyede OP yetkisi verdiğinide kontrol edebilirsin. /server_root/ops.json adlı dosyayı aç ve:

[
{
"uuid": "oyuncu_uuid",
"name": "oyuncu_adı",
"level": 4,
"bypassesPlayerLimit": false
}
]

çıkan yazı böyle mi kontrol et, değilse bu şekil ayarla ve reload at dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl