Sponsorlu banner

Piyasada eksikliği hissedilen kaynaklar nelerdir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 87

kashidev

Işık + Taş = Işıktaşı
Elmaslar
751
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Merhaba, yakın zamanda uzun süredir geliştirdiğim bazı eklenti paketi ve eklentilerimi satışa sunmayı planlıyorum.

Piyasada arayıp bulamadığınız, olsa kesin satın alırdım dediğiniz; eksikliği hissedilen eklenti paletleri hangileri, hangi sürümler, kaynak paketli mi kaynak paketsiz mi ? Gibi soruların cevabını almak için bu konuyu açıyorum.

Biliyorsunuz ki Web geliştirme tarafında da işler yapıyorum. Bir süredir vakit ayıramadığım için LeaderOS temalarımı devrettim. Web alanında da eksik gördüğünüz ürünler varsa belirtebilirsiniz.

İyi forumlar.

Şahsen şu an piyasada eksikliği belirgin olan bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. İhtiyaç duyduğum çoğu şeyin zaten bir alternatifi mevcut. Mevcut alternatiflerine göre daha kapsamlı ve özellikleri daha geniş bir ürün olursa değerlendirilebilir.

Piyasa kaynak paketli eklenti kaynıyor. Açıkçası bu durum biraz sıktı çünkü kaynak paketi yapmanız sizin kendi zevklerinize hitap edebilen bir şey. Şahsen ben piyasadaki birçok paketi sırf kaynak paketli diye almıyorum. Minecraft'ın o kendine has dokusunu yeterli görüyorum.

Plugin paketi veya plugin taraflı piyasada ekliklikten çok fazlalık var. Evet fazlalık olması alternatifleri arttırıyor ancak kalite olarak aynı şey söylenemez. Genel ürünler çıkarmak yerine kişiye özel içerikler ile ilerlemek daha mantıklı.

Kaliteli pluginlerin dolarla almak 24 dolar cok pahali TL kazan biriai için

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl