Piyasada düzgün sunucu var mı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
795
Minecraft
Grossy
Eski sunucuları özledim şuan hiç doğru düzgün bir sunucu yok, geçen bir sunucuya girdim girişte o kadar çok para veriyorlar ki sıfırları sayamıyorum. Piyasada katrilyonlar dönüyor. Onun dışında adaların "eksi" levellere düştüğünü dahi gördüm. Ben golem spawner olan sunucuları özledim. Öyle bir sunucu varsa IP atar mısınız? :D :D
Keyifli bir şekilde oynamak istiyorum ama zor.

Eski sunucuları özledim şuan hiç doğru düzgün bir sunucu yok, geçen bir sunucuya girdim girişte o kadar çok para veriyorlar ki sıfırları sayamıyorum. Piyasada katrilyonlar dönüyor. Onun dışında adaların "eksi" levellere düştüğünü dahi gördüm. Ben golem spawner olan sunucuları özledim. Öyle bir sunucu varsa IP atar mısınız? :D :D
açmıştım bir kaç ay önce fakat tutmadı kapatıldı. Hem de daha bu sunucuların kullanmadığı standart olmayan özellikler eklemiştim oyunlar vb.
Hard isteyen oyuncular görüyorum fakat herkes opye gidiyor

Sana UnioCraftı cidden önerirdim ama 5-6 ay öncesine kadar *.* Oyuna yatırılan gerçek paralar olsun emek skyblocktan op skyblocka dönmesi olsun cidden sevmemeye başladım oysaki minecraftı hep o sunucuda oynardım hatta skyblockta birinciydim :D Eski günler..

Var konularıma bakarsanız görürsünüz :)

GameWorld.Batihost.Net Bizim sunucumuz golem spawner /is Gelişmiş Menü / Fly yok /komutmarket'ten alma özelliği / Maden Blokları Level veriyor.

Skyblock ve Survival bulunmakta 2 sunucuda emek tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu bölümde ip vermek yasak değil mi yoksa ben mi şizofrenim. Zamanında mute yemiştim.

Açıkçası herkesin yanıldığını düşünüyorum. Türkiye piyasası içerisinde @ZediaphBack ile yönettiğimiz sunucunun tek adaletli ''Emek Skyblock'' sunucusu olduğunu düşünüyorum. Yasak olduğu için buradan ip adresini paylaşmayacağım. Eğer sunucumuza gelmek isterseniz özelden attığım ip adresi ile sunucumuza ulaşabilirsiniz. Gerçekten tam istediğiniz gibi Golem spawner olayı var. Sunucumuzda yeterince aktif arkadaş ortamı var.

71816

DevSkyBlock sunucusunu bilen bilir. Türkiye'nin en eski emek skyblock sunucusu ve 10. Sezon çok yakında başlıyor. Düzenlemeler bittikten sonra forumda konu olarak görebilirsiniz.

yikilmis.axitrbilisim.com:1153 Girip deneyebilirsin ben oynuyorum gayet memnunum

Arkadaşlar konudan IP adreslerini silip önerdiklerinizi bana özel ileti yoluyla atabilirsiniz.
Benim yüzümden ceza almanızı istemem.

Nostaljik survival için beklerim ama sunucumuz yeni gelirseniz sunucumuzdaki nostalji ve epiği hissdersin
71834

@MoonQS bro iron golemli sunucuları bende özledim hatta açmayı da düşündüm belki tutmaz demir spli sistem isterler diye açmıyorum ama emekskyblock sunucu açarsam iron golemli olacak beklerim :)

Nostaljik survival için beklerim ama sunucumuz yeni gelirseniz sunucumuzdaki nostalji ve epiği hissdersin Ekli dosyayı görüntüle 71834
Sunucunuz neden 3-5 sunucu karışımı olmuş prefixleri tanıdık geldi warplarınızı falan gezdim bir sunucuyu kopyalamışsınız neredeyse
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle merhaba dostum yakında açılış yapıcağız Skyblock kategorisinde senide bekleriz takipte kal!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl