PaZee#5177
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu denemeye başladım :D
inşallah tutarda şu eski sürüm eklentilerden kurtulurum
bu arada luckpermsin zamanlı perm özelligi vardı galiba
Merhaba, doğruyu söylemek gerekirse insanlar eskiden VIP Zero eklentisini tercih ediyordu ama artık şu son zamanlarda da daha çok Pixel VIP eklentisi tercih edilmeye başlandı. Bunun sebebi ise Pixel VIP'in sahipleri diğer eklentiye göre çok daha ilgililer ki sürekli olarak yenilik getiriyorlar ve VIP Zero'da 1.8 üstü için baya bir zayıf kalıyor ki bu da eklentiyi bitiriyor. Bu sebeplerden ötürüde Pixel VIP eklentisini kullanmanızı öneririm ;)
LuckPerms ile beraber kullansam olurmu
Neden olmasın? Zaten bildiğim kadarıyla ikisi de birbirini destekleyen eklentiler ki bende eski sunucum içerisinde de o şekilde kullanıyordum.
Neden olmasın? Zaten bildiğim kadarıyla ikisi de birbirini destekleyen eklentiler ki bende eski sunucum içerisinde de o şekilde kullanıyordum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!