MrPot8o
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- MrPot8o
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu linkteki install tuşundan indirip sunucuyu başlatabilirsin aynı şekilde technicden de pixelmon diye aratıp indirip mcye girebilirsin, başarılar.
Ekli dosyayı görüntüle 155558
şimdi ne yapacağım?
VDS bulup curseforge yerindeki dosyayı indirip server açın playa basarsanız da oyuna giriş yaparsınız.Ekli dosyayı görüntüle 155558
şimdi ne yapacağım?
Birçok farklı varyasyon denedim fakat halledemedim eğer müsaitseniz gün içinde discorddan bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çık sevinirim.VDS bulup curseforge yerindeki dosyayı indirip server açın playa basarsanız da oyuna giriş yaparsınız.
Curseforge indirme değilmiş galibaburası paket linki olabilirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Modlu kurma hakkında pek bir bilgim yok sadece aklımda olanları söyledim. Dediğim gibi googleden server dosyalarını bulup VDS'de çalıştırırsanız paket ile sunucuya girdiğinizde sorun olmayacaktır.Birçok farklı varyasyon denedim fakat halledemedim eğer müsaitseniz gün içinde discorddan bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çık sevinirim.
Discord: MrPot8o#0925
Modlu kurma hakkında pek bir bilgim yok sadece aklımda olanları söyledim. Dediğim gibi googleden server dosyalarını bulup VDS'de çalıştırırsanız paket ile sunucuya girdiğinizde sorun olmayacaktır.
Client ile sunucu aynı sürüm değil muhtemelen
Client ile sunucu aynı sürüm değil muhtemelen
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!