Çözüldü Pistonlar çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LykiaCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.855
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LykiaCraft

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
65
Minecraft
KaiteNN_

Discord:

KâiteN#0001

Pistonlar hiç bir türlü çalışmıyor. WG komutu falan var mı? "pistons allow" çalışmıyor onu denedim.

EssentialsAntiBuild Eklentisini silmeyi deneyin
Essentials kullanıyorsan son sürüm EssentialsX kullanmalısın.
Son sürüm EssentialsX eklentisine gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Lag önlemek amacıyla /stoplag komudu kullanılıyor. Eğer siz de bu komudu kullandıysanız sunucudaki bazı şeyler yolunda gitmemeye başlar. Bu komut kullanıldıktan sonra su akışı durur, tnt patlamaları önlenir...
Daha birçok şeyi önler ki lag olmasın. Sanırım pistonlar da bu yüzden durdu. Bu komudu geri almak için /stoplag -c komudunu kullanabilirsiniz. Eğer sorun düzelmezse WorldGuard veya başka bir eklentide sorun var demektir.

EssentialsAntiBuild Eklentisini silmeyi deneyin
Essentials kullanıyorsan son sürüm EssentialsX kullanmalısın.
Son sürüm EssentialsX eklentisine gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Lag önlemek amacıyla /stoplag komudu kullanılıyor. Eğer siz de bu komudu kullandıysanız sunucudaki bazı şeyler yolunda gitmemeye başlar. Bu komut kullanıldıktan sonra su akışı durur, tnt patlamaları önlenir...
Daha birçok şeyi önler ki lag olmasın. Sanırım pistonlar da bu yüzden durdu. Bu komudu geri almak için /stoplag -c komudunu kullanabilirsiniz. Eğer sorun düzelmezse WorldGuard veya başka bir eklentide sorun var demektir.

İkiside çalışmadı. ASkyBlock dünyasında çalışıyor fakat pistonu kullanmak istediğim dünyada kullanamıyorum.

Eklentilerden WorldGuard eklentisinde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu eklentide build özelliğini deny yaparsanız kızıltaş, piston gibi sistemler çalışmaz. Yani /rg flag <rgismi> build yazarak bu özelliği komple kaldırman gerekiyor. Peki oyuncuların o bölgede inşa etmesini nasıl yasaklayacaksın. Aşağıdaki komutları uygulayarak:
/rg flag <rgismi> block-break deny
/rg flag <rgismi> block-place deny
Sonra /rg info yaz ve bulunduğun yerde birden fazla rg atılmış ise yukarıdaki işlemi onlara da uygula.
__global__ üzerinde de bu işlemleri uygulamayı unutma. Umarım sorunun çözülür aklıma gelenler bunlar...

Eklentilerden WorldGuard eklentisinde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu eklentide build özelliğini deny yaparsanız kızıltaş, piston gibi sistemler çalışmaz. Yani /rg flag <rgismi> build yazarak bu özelliği komple kaldırman gerekiyor. Peki oyuncuların o bölgede inşa etmesini nasıl yasaklayacaksın. Aşağıdaki komutları uygulayarak:
/rg flag <rgismi> block-break deny
/rg flag <rgismi> block-place deny
Sonra /rg info yaz ve bulunduğun yerde birden fazla rg atılmış ise yukarıdaki işlemi onlara da uygula.
__global__ üzerinde de bu işlemleri uygulamayı unutma. Umarım sorunun çözülür aklıma gelenler bunlar...
Sorun çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl