Çözüldü Piston huni ada sınırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wowser1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.620
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wowser1

WoWser Services
Hosting Görevlisi
Elmaslar
38
Minecraft
WowserTR

Discord:

!WowserTR#2143

Acaba mümkünmü bilmiyorum fakat serverimde adamlar parayla ada sınırını büyültebilecek aynı zamanda piston limiti ve huni limitinide parayla arttırabilecek bunu nasıl yapabilirim.

Oyun parasıyla mı?

Deluxe Menus ve 1-2 Başka eklenti ile ada sınırı büyütmeyi yapmıştım, diğerleri hakkında bir fikrim yok ama araştırırsan bulabilirsin belki ada sınırı büyütmeyi. Dosyayı silmiştim, silmeseydim paylaşırdım :(

Deluxe Menus ve 1-2 Başka eklenti ile ada sınırı büyütmeyi yapmıştım, diğerleri hakkında bir fikrim yok ama araştırırsan bulabilirsin belki ada sınırı büyütmeyi. Dosyayı silmiştim, silmeseydim paylaşırdım :(
deluxe menuyle nasıl ayarlıcam

ASkyBlock permissions ayarları ile oyuncuya perm ekletip yapıyorduk, uzun zaman önce yaptım hatırlayabilsem yardımcı olurum.

O zaman saçma olmaz mı ben her ada sınırı tam eşit diye biliyorum mesela adam ada sınırını büyütürse onun yanındaki adamda büyütürse karışmaz mı ?

Büyük ihtimalle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.
Detaylı olarak araştırmadım, ancak gereken görevi gördüğüne inanıyorum

O zaman saçma olmaz mı ben her ada sınırı tam eşit diye biliyorum mesela adam ada sınırını büyütürse onun yanındaki adamda büyütürse karışmaz mı ?

ASkyBlock plugininin config dosyasında adalar arasındaki sınırı belirleyebiliyoruz, örneğin 300 block aralık bırakıp, bu sistem eklenebilir. (300 abartı olabilir 200 150 uygundur)

Konu Çözüldüyse ''Çözüldü'' Ön ekini getirmeyi unutmayınız

Böyle bir işe girişeceksen en önce adalar arasındaki boşluğu en az 800 olarak ayarlamalısın ki birbirlerine karışmasınlar. Eğer ayarlamadıysan tüm skyblock dünyasını silip yeniden ayarlamalısın.

Evet böyle bir eklenti olduğunu hiç görmedim. Yani dediğin işleve sahip eklentiyi. Başka sunucular özel kodlamış olabilir.

Acaba mümkünmü bilmiyorum fakat serverimde adamlar parayla ada sınırını büyültebilecek aynı zamanda piston limiti ve huni limitinide parayla arttırabilecek bunu nasıl yapabilirim.
Bunu yapmak sunucuyu buga sokacaktır. Önermem -Edit: Yanlış okumuşum

Ada sınırını permlerle birçok pl / sk ile yapabilirsin, fakat sanırım askyblock huni sınırını tamamen genel koyuyor ancak huni sınırını başka bir sistem mesela skript ile yaparsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl