Çözüldü PISTON ENGELLEME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuneX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.593
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuneX

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Elmaslar
126
Minecraft
JuneZX
PISTON ENGELLEME
SUNUCUDA PISTON KULLANIMINI ENGELLEME

Biraz internette araştırma yapsanız kolayca bulabilirsiniz zaten bu eklentiyi.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentiyi kendi sunucumda da kullanıyorum. Rahatlıkla deneyebilirsiniz.
Edit; Detaylı yazmamışsınız fakat bu önerdiğim eklenti piston ile yapılan farmları engellemek adına kullanılıyor. Düzgün bir şekilde açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bir diğer edit;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
isimli bir eklenti buldum. Sanırım bu eklenti işinize yarar. İki eklentiden işinize yarayanı seçip kullanabilirsiniz. Link içerisinde bütün bilgiler mevcut.

Son düzenleme:
Pistonu tam olarak nerede engellemek istiyorsunuz ? biraz açarmısınız
işinizi görecektir böylelikle pistonu engellersiniz alamazlar.

Pistonu tam olarak nerede engellemek istiyorsunuz ? biraz açarmısınız
işinizi görecektir böylelikle pistonu engellersiniz alamazlar.
askyblock
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Biraz internette araştırma yapsanız kolayca bulabilirsiniz zaten bu eklentiyi.
bu eklentiyi kendi sunucumda da kullanıyorum. Rahatlıkla deneyebilirsiniz.
Edit; Detaylı yazmamışsınız fakat bu önerdiğim eklenti piston ile yapılan farmları engellemek adına kullanılıyor. Düzgün bir şekilde açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bir diğer edit;
isimli bir eklenti buldum. Sanırım bu eklenti işinize yarar. İki eklentiden işinize yarayanı seçip kullanabilirsiniz. Link içerisinde bütün bilgiler mevcut.
skript olarak istiyom ama

İstediğin böyle bir şey miydi ?
Kod:
on place of a piston:
    if player is in "ASkyBlock":
        cancel event

Öncelikle pistonu engellemek istediğiniz dünyaya gidin. Sonra /rg flag __global__ pistons deny komudunu girin ve piston engellenmiştir ;) <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl