pirana network.

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

FLAXY1.png

FLAXY2.png

FLAXY3.png

Yapım süresi: 3,5 saat.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yaaa dibim düştü resmen niye bu kadar güzel yapıyon kıskanıyoz :D

Şarkıda hazır

Bugün gördüğüm 3. muazzam tasarımlardan bir tanesi daha bende istiyorum :D​

Harika bir tasarım sistemler kısmı süper ve en başta ki hakkımızdaki kısım harika başarılar :))

İlk rigdeki kılıçtaki efekt olmamış. En sondaki ip adresinden iki shape play deki gibi olmamış. tahminimce uzatınca öyle oldu. O kısımları düzeltirsen daha iyi olur.

İlk rigdeki kılıçtaki efekt olmamış. En sondaki ip adresinden iki shape play deki gibi olmamış. tahminimce uzatınca öyle oldu. O kısımları düzeltirsen daha iyi olur.
Evet biraz hızlı bitirmeye çalıştım, müşteri bugün içerisinde istediği için :D IP adresinde değişikliğe gidildi, o kısımları yorumun doğrultusunda düzenledim. Yorumun için teşekkürler ^ ^
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bugün gördüğüm 3. muazzam tasarımlardan bir tanesi daha bende istiyorum :D​
tabi ki, Verelim :D

Harika bir tasarım sistemler kısmı süper ve en başta ki hakkımızdaki kısım harika başarılar :))
Yorumun için teşekkürler. :mc_203-0:

Yazı fontu değişse daha da güzel olucak ama yine de harika

Açık konuşmak gerekirse forum içerisinde gördüğüm en iyi tasarımlardan birisi olabilir ki gitgide kendini geliştiriyorsun. :))

Poppinsi seviyorum ama farklı fontlarda deneyeceğim ileride.

Boş zamanlarımda uğraştığım bir hobi diyelim. :D
:O benim böyle hobim olacak var ya paranın annesinin elini öperdim .d

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl