Çözüldü Ping Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LumosNET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 387
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LumosNET

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Minecraft
profkas_

Discord:

_profes_

Merhaba sunucumda ping sorunu varda bir turlu cozemedim sunucu 25 kisiye ulasinca tps 20 olmasina ragmen pingler tavan yapiyor timings den anlamadigim icin sanirim world u silip tekrar yuklememiz gerektigini dusunuyorum sizin dusunceleriniz nelerdir?

8gb ram ryzen 9 windows

timings linki biraktim bakabilrisiniz

world dünyasında chunklar ve entityler kaynaklı bir problem var chunk yükleyici plugin kullanarak chunklsrı önceden yükletin ve dünyaya sınırlandırma getirin büyük ölçüde rahatlatır.

world dünyasında chunklar ve entityler kaynaklı bir problem var chunk yükleyici plugin kullanarak chunklsrı önceden yükletin ve dünyaya sınırlandırma getirin büyük ölçüde rahatlatır.
chunky pluginini biliyorumda onceden yukletme olayidami chunky de var soyleyebilirmisiniz

chunky pluginini biliyorumda onceden yukletme olayidami chunky de var soyleyebilirmisiniz
o konu hakkında fikrim yok biraz araştırın internetten Minecraft sunucus chunk yükletme plugini şeklinde yazın aratın.

öncellikle tps'iniz düşük değil ise ve ping varsa sunucu ve oyuncu arasındaki packet transferinde vir sorun var büüyük ihitmal sunucu oyuncuya çok fazla packet gönderiyor sunucudaki birşeyden kaynaklı plugin gibi olsun

tahminimi söyleyim incelledim timingsini sunucuna biri büyük ihtimalle overload yaptıyor sunucundaki playertick yüksek derecede ve gördüğüm kadarıyla chunkda aşırı yüklenmiş (LPX gibi eklentilerin englelemesi lazım yada bunun için eklentiler var pufferfish forkuda engelliyor sürümünüze bakmadım ama)

tahminimi söyleyim incelledim timingsini sunucuna biri büyük ihtimalle overload yaptıyor sunucundaki playertick yüksek derecede ve gördüğüm kadarıyla chunkda aşırı yüklenmiş (LPX gibi eklentilerin englelemesi lazım yada bunun için eklentiler var pufferfish forkuda engelliyor sürümünüze bakmadım ama)
1.18.2 surum paper kullaniyoruz purpura gecmeyi dusunuyoruz suan

Merhabalar

Genel olarak chunkları oyuncular yeni açtığı için sorun çıkarmakta. Chunky eklentisi ile chunkları önceden yükleyiniz.

Ayrıca sunucusaki entity limiti gördüğüm kadarıyla çok fazla bunları spigot.yml dosyasından veya clearlagg gibi eklentiler ile chunk başına sınırlama verebilirsiniz.

Merhabalar

Genel olarak chunkları oyuncular yeni açtığı için sorun çıkarmakta. Chunky eklentisi ile chunkları önceden yükleyiniz.

Ayrıca sunucusaki entity limiti gördüğüm kadarıyla çok fazla bunları spigot.yml dosyasından veya clearlagg gibi eklentiler ile chunk başına sınırlama verebilirsiniz.
konuştuk arkadaşın sorunu farklı ben biraz düşündüm playertick chunkla bağlı olamyan birşey oyuncuların yaptığı eventler olsun block-break eventi gözüme battı adamın sunucusu boxpvp

konuştuk arkadaşın sorunu farklı ben biraz düşündüm playertick chunkla bağlı olamyan birşey oyuncuların yaptığı eventler olsun block-break eventi gözüme battı adamın sunucusu boxpvp
Boxpvp olduğunu bilmiyordum eğer boxpvp ise evet dediğiniz gibi blok kırma ile ilgili bir sorun olma ihtimali var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl