"PikaTurk DOLANDIRICIDIR !"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telefon numarasına ulaşmaya çalışın,adresini öğrenmeye çalışın. Telefon numarası kimin üstüne ise kolaylıkla adresi ve bilgilerini bulabilirsin. Tanındık ve güvenilir kişiler ile alışveriş yapın.
Karakola gidip telefon numarasını ver,yardımcı olurlar. Benimde başıma gelmişti. Adresine kadar her şeyi öğrenirsin.

İşini benim gibi yapan az kalmış xdd

Telefon numarasına ulaşmaya çalışın,adresini öğrenmeye çalışın. Telefon numarası kimin üstüne ise kolaylıkla adresi ve bilgilerini bulabilirsin. Tanındık ve güvenilir kişiler ile alışveriş yapın.
Karakola gidip telefon numarasını ver,yardımcı olurlar. Benimde başıma gelmişti. Adresine kadar her şeyi öğrenirsin.
Telefon numarasını zaten verdi.[DOUBLEPOST=1504506982,1504506387][/DOUBLEPOST]@WTF_Slayer
Konuşsana hadi dilinimi yuttun "HIRSIZ"

Şimdi sunucusuna girecem, op hack açığı vardır :D

@WTF_Slayer
Konussana hadi dilinimi yuttun "HIRSIZ !"[DOUBLEPOST=1504512222,1504512081][/DOUBLEPOST]@SydeFQ @Hai
Buraya Tüm Sunucusunun maplerini Atsam Banlanırmıyım ?

70 TL o kadarda büyük bir para değil. Bu seni maddi zarara yokmaz. Onu geçtik bunun gibi ergen sürüleri diyelim. Heryerde kurtulmak malesef mümkün değil zaten. Ayrıca 70 TL için rezil olması aşırı saçma. Yazı, yazmayı bile, bilmeyen adama güvenmen saflığın sayesinde parayı kaptırman demektir. Onu geçtim gerçekten maddi zarar uğradım diyorsan. 18. Yaşında isen gidersin mahkemeye verirsin o telefon numarasını arkadaşı bulmaları zor olmaz. Ama ben böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum çünkü 18. yaşında değilsin. 70 TL'de para değil.

@SydeFQ
izin verirse atıcam
[DOUBLEPOST=1504512388,1504512322][/DOUBLEPOST]
70 TL o kadarda büyük bir para değil. Bu seni maddi zarara yokmaz. Onu geçtik bunun gibi ergen sürüleri diyelim. Heryerde kurtulmak malesef mümkün değil zaten. Ayrıca 70 TL için rezil olması aşırı saçma. Yazı, yazmayı bile, bilmeyen adama güvenmen saflığın sayesinde parayı kaptırman demektir. Onu geçtim gerçekten maddi zarar uğradım diyorsan. 18. Yaşında isen gidersin mahkemeye verirsin o telefon numarasını arkadaşı bulmaları zor olmaz. Ama ben böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum çünkü 18. yaşında değilsin. 70 TL'de para değil.
Para lafını ettimmi "Hayır"
Ben "İntikam" Almak İstiyorum.

@SydeFQ
izin verirse atıcam
[DOUBLEPOST=1504512388,1504512322][/DOUBLEPOST]
Para lafını ettimmi "Hayır"
Ben "İntikam" Almak İstiyorum.
Peki, konu açarak intikamını alırsın. Adamın maplarınıda paylaşırsın çok işe yarar. Hırs yapmış ergensiniz. Neyse konuya daha yazmam lafdan anlamayan adamlar dolacak yoksa. Alırsın "İntikamını" 70 TL'nin ne kadar intikamı olursa artık.

Tüm Maplerini Forumda Paylaşıyorum.

Ortalık karışacak

Yapacak bir şey yok bir insanın yapısını değiştiremezsin. Dolandırıcı ise dolandırıcıdır. Geçmiş olsun Murat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl