Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüPigmanların sadece vuran oyuncuya saldırmasını istiyorum. Herkese saldırmasını istemiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Merhaba, SkyBlock sunucumun nether haritasında oyuncular gezdiğinde pigmanlar durduk yere oyunculara saldırıyor. sadece oyuncular pigmana vurduğunda pigmanların o vuran oyuncuya saldırmasını istiyorum. Herhangi bir eklentisi var mıdır? veya bir yerden ayarlanabiliyor mu?
İlla ki bir ayar vardır ama ben bilmiyorum. Bulununcaya kadar aşağıdaki skriptti kullanabilirsiniz.
Kod:
on damage:
if attacker is a player:
if victim is a zombie pigman:
set {atakvar::%attacker%} to true
wait 15 second
delete {atakvar::%attacker%}
if attacker is a zombie pigman:
if victim is a player:
if {atakvar::%victim%} is set:
stop
cancel event
on load:
delete {atakvar::*}
İlla ki bir ayar vardır ama ben bilmiyorum. Bulununcaya kadar aşağıdaki skriptti kullanabilirsiniz.
Kod:
on damage:
if attacker is a player:
if victim is a zombie pigman:
set {atakvar::%attacker%} to true
wait 15 second
delete {atakvar::%attacker%}
if attacker is a zombie pigman:
if victim is a player:
if {atakvar::%victim%} is set:
stop
cancel event
on load:
delete {atakvar::*}
Hocam teşekkür ederim emeğinize sağlık fakat skripti yükledikten sonra bazı pigmanlar koşarak yanına geliyor (vuramıyor) bazıları ise koşarak gelip vurabiliyor. 2 Farklı entity olarak mı algılıyor tam olarak anlamadım fakat dediğim gibi bir yarısı vuramazken bir yarısı vurabiliyor.
Heralde vurabilenler elinde kılıç olanlar.