Piano Lands Haritasına Doğru Yolculuk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

Piyano2.jpg

Bir Gizem, Bir Sanat Harikası, Piano Lands!
Piyanolara Meraklı mısınız, O zaman bu Harita Tam Size Göre!
Minecraft'ın orjinal satış platformu olan Marketplace'de ki onlarca güzel haritalardan birisi olan bu Minecraft haritası Piyano meraklısı olan bir sürü Minecraft kullanıcısının dikkatini çekmiştir. Marketplacede 490 Minecraft_Desktop_1366_Minecoin.png 'a satılıyor. Nota bloklarıyla süslenen bu Minecraft haritasında 7 gizli taş düğme bulacaksınız. Her düğme sizlere bazı müzik kombozisyonları verecektir. Bu arada bu güzelim haritanın gerçekten üst düzey mimarı Wizard And Wyld bizlere sunmuştur. Arkadaşlarınızı davet edin ve nasıl müzik yapabileceğinizi görün. Ayrıca bu yapımcının Marketplace'e bununla beraber hepsi birbirinden güzel toplam 8 tane aşırı kaliteli harita paylaşmıştır.

pianolands_screenshot_3.jpg

Parkurları Geçin, Gezin, Görün ve Eğlenin
7 Gizli düğmeyi tabii Tak diye bulmayacaksınız.Aksine biraz zorlanacaksınız. Tabii ki'de her yer zorlayıcı değil size gezip görme imkanları'da sağlıyor bu mükemmel ötesi harita. Marketplace'de 4 yıldız alan bu haritayı toplam çoğu 5 yıldız olmak üzere 144 kişi oylamıştır.

homepage-1.jpg

Marketplace Nedir?
Marketplace 2017 yılında kurulan Mojang (MojangLogo.png) ve Microsoft ( logomicrosoft.png ) firmalarının ortaklaşa kurduğu bir satış platformudur. Peki bu platformda neler satılıyor öğrenmek istermisin.

6 Kategoriye ayrılır, bunlar:

• Cilt Paketleri
  • Doku Paketleri
  • Haritalar
  • karışık paketler
  • Macera Haritaları
  • Hayatta kalma oyunları
Yukarıdaki şeyleri MineCoin (Minecraft_Desktop_1366_Minecoin.png) karşılığında alabilirsiniz. Ayrıca MineCoinleri gerçek para karşılığında alabilirsiniz.

PianoLands.jpg

Tekrardan gelelim haritaya, çılgın bir müzik eşliğinde arkadaşlarınla çılgınca dans etmek mi istiyorsun o kadar zor değil. Bir arkadaşın DJ olsun sen ise diğer arkadaşlarınla çılgın dansına başla. İstediğin figürü yapabilirsin. Dans et, oyna ve keşfet! Bunlarla kalma ve 7 tane düğmeyi bul ve farklı melodiler dinle. Emin ol harita kadar müzikleri'de seveceksin. Hiçbirini yapmayıp haritayı çılgın deneylerine alet edebilirsin. Arkadaşlarını topla ve uçak modu yükle, TNT makinesi yap, Uçakla havadan bombardıman yap. Sadece bunlarla'da kalma her istediğini yapabilirsin, her şey senin elinde çünkü burası Minecraft. Tabii çılgın deneyler güzel bilgisayar ister bilgisayarının sistem özelliklerinin iyi olduğuna emin ol. Bu arada hani en başta demiştim ya bu yapımcı toplam 8 tane harita paylaşmıştı diye, heh işte bu yapımcının yaptığı tüm haritaların toplamı 3720 'dir.

Son düzenleme:
Güzel bir konu olmuş devamını bekliyoruz :)​

Daha önceden bu piyano haritasını Minecraft Marketplace'de görmüştüm. İşin açıkçası İngilizce yazdığı için pek içeriğini anlayamamıştım ama sizin sayenizde bu harita hakkında daha fazla bilgi sahibi edindim. Ayrıca yaz indirimlerinden dolayı da uygun bir fiyata düşmüş. (490 Minecoin)

Ekli dosyayı görüntüle 132045

Bir Gizem, Bir Sanat Harikası, Piano Lands!
Piyanolara Meraklı mısınız, O zaman bu Harita Tam Size Göre!
Minecraft'ın orjinal satış platformu olan Marketplace'de ki onlarca güzel haritalardan birisi olan bu Minecraft haritası Piyano meraklısı olan bir sürü Minecraft kullanıcısının dikkatini çekmiştir. Marketplacede 490 Ekli dosyayı görüntüle 132039 'a satılıyor. Nota bloklarıyla süslenen bu Minecraft haritasında 7 gizli taş düğme bulacaksınız. Her düğme sizlere bazı müzik kombozisyonları verecektir. Bu arada bu güzelim haritanın gerçekten üst düzey mimarı Wizard And Wyld bizlere sunmuştur. Arkadaşlarınızı davet edin ve nasıl müzik yapabileceğinizi görün. Ayrıca bu yapımcının Marketplace'e bununla beraber hepsi birbirinden güzel toplam 8 tane aşırı kaliteli harita paylaşmıştır.

Ekli dosyayı görüntüle 132053

Parkurları Geçin, Gezin, Görün ve Eğlenin
7 Gizli düğmeyi tabii Tak diye bulmayacaksınız.Aksine biraz zorlanacaksınız. Tabii ki'de her yer zorlayıcı değil size gezip görme imkanları'da sağlıyor bu mükemmel ötesi harita. Marketplace'de 4 yıldız alan bu haritayı toplam çoğu 5 yıldız olmak üzere 144 kişi oylamıştır.

Ekli dosyayı görüntüle 132046

Marketplace Nedir?
Marketplace 2017 yılında kurulan Mojang (Ekli dosyayı görüntüle 132047) ve Microsoft ( Ekli dosyayı görüntüle 132048 ) firmalarının ortaklaşa kurduğu bir satış platformudur. Peki bu platformda neler satılıyor öğrenmek istermisin.

6 Kategoriye ayrılır, bunlar:

• Cilt Paketleri
  • Doku Paketleri
  • Haritalar
  • karışık paketler
  • Macera Haritaları
  • Hayatta kalma oyunları
Yukarıdaki şeyleri MineCoin (Ekli dosyayı görüntüle 132039) karşılığında alabilirsiniz. Ayrıca MineCoinleri gerçek para karşılığında alabilirsiniz.

Tekrardan gelelim haritaya, çılgın bir müzik eşliğinde arkadaşlarınla çılgınca dans etmek mi istiyorsun o kadar zor değil. Bir arkadaşın DJ olsun sen ise diğer arkadaşlarınla çılgın dansına başla. İstediğin figürü yapabilirsin. Dans et, oyna ve keşfet! Bunlarla kalma ve 7 tane düğmeyi bul ve farklı melodiler dinle. Emin ol harita kadar müzikleri'de seveceksin. Hiçbirini yapmayıp haritayı çılgın deneylerine alet edebilirsin. Arkadaşlarını topla ve uçak modu yükle, TNT makinesi yap, Uçakla havadan bombardıman yap. Sadece bunlarla'da kalma her istediğini yapabilirsin, her şey senin elinde çünkü burası Minecraft. Tabii çılgın deneyler güzel bilgisayar ister bilgisayarının sistem özelliklerinin iyi olduğuna emin ol. Bu arada hani en başta demiştim ya bu yapımcı toplam 8 tane harita paylaşmıştı diye, heh işte bu yapımcının yaptığı tüm haritaların toplamı 3720 'dir.

anlatımınızı beğendim fakat birkaç imla hatası gördüm, imla da anın üzerinde şapka var biliyorum benm kalvyede şapka yok :)

Harita çok güzel duruyor, güzel tanıtmışsınız elinize sağlık devamını bekliyorum :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl