PhronicNetwork Kadro Topluyoruz ( Efsane Sunucu ) Kacirma!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AzapTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gencler Bosuna Katılmayın Gecemedin Dicek Onca Saatler Bosa Gidecegi İcin Sıkıntı Yok 2 3 Gün Sonra Ayagıma Gelceginden Üzülmüyüyorum.
EndofLifeGaming

isim ►Cem MCNİCK:CemBey
Soyisim ►açık vermem
Sunucuda Hangi Yetkiyi isdiyorsun (Admin,Mod,Builder,Rehber,Pluginer,WebTasarimcisi) ► MOD
Sunucuda Gunluk Kac Saat Online Kalabilirsin ►Sınavlar bitterse az kaldı günlük 6-7 saat
Hangi Sunucularda Calistin ►PixelNetwork(ASİSTAN OLARAK),MinePluS(ONCEKİ SAHİBİYLE MELİHELKOCA DEĞİL),MinePluS(MELİHELKOCA İLE),RickyNetwork/SKRİPTEROLARAK daha bir çok sunucda çalıştım!
Skype ► facebook:cemtazecanv3

Plugin konusunda destek çıkabilirim aynı şekilde skriptde

Gencler Bosuna Katılmayın Gecemedin Dicek Onca Saatler Bosa Gidecegi İcin Sıkıntı Yok 2 3 Gün Sonra Ayagıma Gelceginden Üzülmüyüyorum.
EndofLifeGaming
Kardes Yapdigini Foto Olarak Atammi Arkadaslarda Karar Versin ?

isim ►Emirhan
Soyisim ►Demircan
Sunucuda Hangi Yetkiyi isdiyorsun (Admin,Mod,Builder,Rehber,Pluginer,WebTasarimcisi) ►Admin
Sunucuda Gunluk Kac Saat Online Kalabilirsin ►Boş Olduğum Zamanlar 3-4 Saat Doluysam 1-2 Saat
Hangi Sunucularda Calistin ►StarSkyblockta Adminlik Yaptım Prolar Sunucusunda Modluk Wasgamer networkun build yapımına yardım ettim.
Skype ►[email protected]

Son düzenleme:
isim ►Hasan
Soyisim ►Kolcu
Sunucuda Hangi Yetkiyi isdiyorsun (Admin,Mod,Builder,Rehber,Pluginer,WebTasarimcisi) ►Builder(WebTasarımcısı Olabilir Fakat Yapacagım site .tk alan adı olucak .com yaparsanız siz bilirsiniz ve Siteden Kayıt olunmuyucak Yani Bilgilendirme Amaçlı bir Site olucak)
Sunucuda Gunluk Kac Saat Online Kalabilirsin ►7/24 Full'um Hafta İçi 3.45'den Sonra Hafta Sonu uyandıgım vakite Baglı Genellikle oglene gelmeden
Hangi Sunucularda Calistin ►Çok Eskilerden Belli Hizmet Veriyorum .) ama 10-15 civarı serverde Çalıstım Örneğin : SkyKaisa.
Skype ►facebook:376543236048464

isim ►Efe
Soyisim ►Karademir
Sunucuda Hangi Yetkiyi isdiyorsun (Admin,Mod,Builder,Rehber,Pluginer,WebTasarimcisi) ►Pluginer
Sunucuda Gunluk Kac Saat Online Kalabilirsin ►8
Hangi Sunucularda Calistin ►Red PvP,Reyizzers
Skype ►wantedgamertr

isim ►Eren
Soyisim ►SARAÇ
Sunucuda Hangi Yetkiyi isdiyorsun (Admin,Mod,Builder,Rehber,Pluginer,WebTasarimcisi) ► Kurucu veya Admin
Sunucuda Gunluk Kac Saat Online Kalabilirsin ► 5-6
Hangi Sunucularda Calistin ►SkcNW ( Benim Serverimdi.)
Skype ► emre.trick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl