Rescar52
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- yok
Discord:
yok
yok
$s = "SELECT * FROM tablo ORDER BY id DESC";
$s2 = mysql_query($s,$conn);
$t = 0;
while($arr = mysql_fetch_array($s2))
{
$t = $t + $dizi["para"];
}
echo "Toplam: " . $t;
zen#3445
Yanlız bu kod çalışmaz :) PHP 5'den sonra mysql kaldırıldı.PHP konusunda pek bilgim yok belki çalışabilir dener misin:
PHP:$s = "SELECT * FROM tablo ORDER BY id DESC"; $s2 = mysql_query($s,$conn); $t = 0; while($arr = mysql_fetch_array($s2)) { $t = $t + $dizi["para"]; } echo "Toplam: " . $t;
$query = mysqli_query($conn, "SELECT SUM(oyuncu_bakiye) FROM authme");
$cek = mysqli_fetch_array($query);
echo $cek['SUM(oyuncu_bakiye)'];
yok
$query = mysqli_query($conn, "SELECT SUM(oyuncu_bakiye) FROM authme"); $cek = mysqli_fetch_array($query); echo $cek['SUM(oyuncu_bakiye)'];
$query = mysqli_query($db, "SELECT SUM(money) FROM uyeler");
$cek = mysqli_fetch_array($query);
echo $cek['SUM(money)'];
( ! ) Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, object given in C:\wamp64\www\oyun\update\indexmove.php on line 143
( ! ) Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in C:\wamp64\www\oyun\update\indexmove.php on line 144
zen#3445
Discord verirseniz daha iyi yardımcı olurum.Kodlarınızı Kendi kodlarım için şu şekilde değiştirdim lakin hatalar alıyorum
PHP:$query = mysqli_query($db, "SELECT SUM(money) FROM uyeler"); $cek = mysqli_fetch_array($query); echo $cek['SUM(money)'];
Hata Kodları
Kod:( ! ) Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, object given in C:\wamp64\www\oyun\update\indexmove.php on line 143 ( ! ) Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in C:\wamp64\www\oyun\update\indexmove.php on line 144
yok
DarkBy#9384Discord verirseniz daha iyi yardımcı olurum.
sen atmıycaksan söylede ben atıyoım dostum desc indeki discord hata veriyor.Discord verirseniz daha iyi yardımcı olurum.
Dediğim gibi PHP bilmiyorum ve eski bir kaynaktan incelemiştim.Yanlız bu kod çalışmaz :) PHP 5'den sonra mysql kaldırıldı.
Burası oyun forumu olduğu için sanki yazılım forumlarında sorsan daha kısa sürede daha mantıklı cevaplar alabilirsin.Arkadaşlar Başka Bilen yokmu acaba ?
cnsrc
Minecraft sunucusuyla alakalı olduğu için buraya sorması normal.Burası oyun forumu olduğu için sanki yazılım forumlarında sorsan daha kısa sürede daha mantıklı cevaplar alabilirsin.
Sıradan bir pluginer veya oyuncu bunu bilemez, yazılım forumlarını bırak küçük topluluklarda sorsa bile daha yararlı sonuçlar alırMinecraft sunucusuyla alakalı olduğu için buraya sorması normal.
zen#3445
sana arkadaşlık isteği atamıyorum. void?dev#7178 beni ekle.DarkBy#9384
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
sen atmıycaksan söylede ben atıyoım dostum desc indeki discord hata veriyor.
yok
gönderdimvoid?dev#7178
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!