[PHP Sınıf] McCom - Websend, Websender ve RCON'u tek bir yere toplayan PHP kütüphanesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ege deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 657
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege deniz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
48
Minecraft
TimberLock

Discord:

TimberLock#8589

Merhabalar,

(Yine) Bir PHP kütüphensiyle karşınızdayım. Bu forumda çok fazla Minecraft Web Yazılımı geliştiren ve geliştirmeye çalışan var. Bunlar için yine bir sınıf geliştirdim.

Bildiğiniz üzere bu tür yazılımlarda tam otomatik olan bir market olmazsa olmaz ve bunları Websend, Websender ve RCON gibi eklentiler (RCON bir eklenti değil. Minecraft sunucuların hep olan bir özellik.) ile yapıyoruz. Çoğu geliştirici bunların hepsinin desteğinin olmasını istiyor ama hepsini ekleyince bir kod spagettisi ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Bu PHP kütüphanesi onları kurtarabilir.

Bu kütüphane, şu zamana kadar kullanılan tüm eklentiler (Websend, Websender ve RCON) ile uyumlu çalışıyor. Kütüphaneyi Github üzerinden paylaştım ve diğer sınıflarımın aksine her açıklama Türkçe.

Github bağlantısı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Belki geliştirdiğim bütün bu sınıfları harmanlayarak ücretsiz ve gerçekten stabil ve açıksız bir Minecraft site yazılımı geliştirebilirim. Ne dersiniz?)

İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Konunu çok beğendim amacın çok güzel ve kendi scriptimde kullanıcağıma emin olabilirsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl