Php Admin Panelli Marketli Mine Craft Sunucu Tanıtım Sitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omixmod33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 48

omixmod33

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-2
İsteyen Arkadaşlara ücretsiz verilecektir

Konu görseli: 2e68f2d5-5a07-4f55-8752-68f54d753697

Konu görseli: fd15d00f-20e7-492d-a322-25c591a619eb

Konu görseli: 9027cbc5-53fd-4fd3-b396-14479efe65df

🚀 Minecraft Sunucunu Binlerce Oyuncuya Duyur! | Ücretsiz & Hızlı Sunucu Liste Platformu​

Not: Siteyi İsteyen Arkadaşlara Ücretsiz Verilecektir . Direk Sunucunuza Kola Kurulumlu​

Merhaba Minecraft Severler ve Sunucu Sahipleri! 👋

Büyük bir heyecanla geliştirdiğim yeni nesil Minecraft sunucu tanıtım platformu yayın hayatına başladı!

Sunucun var ama hak ettiği oyuncu kitlesine ulaşamıyor musun? Ya da tam kafana göre, kesintisiz bir Survival, Skyblock veya Towny sunucusu mu arıyorsun? Aradığın her şeyi tek bir çatıda topladık!

🌟 Neden ?​

Piyasadaki karmaşık ve yavaş sitelerin aksine, oyuncu ve sunucu sahibi dostu modern bir altyapı kodladık. İşte platformumuzun öne çıkan bazı özellikleri:

• ⚡ Işık Hızında Arayüz: Sade, şık ve mobil uyumlu tasarımıyla aradığın sunucuyu saniyeler içinde bul.
  • 📈 Gelişmiş Filtreleme: Oyun moduna (Survival, BedWars, Faction vb.), sürüme veya aktif oyuncu sayısına göre anında sırala.
  • 🆓 %100 Ücretsiz İlan Ekleme: Sunucunu platformumuza eklemek tamamen ücretsiz! Birkaç tıkla ilanını oluştur ve oyuncuları çekmeye başla.
  • 📊 Anlık Sunucu Durumu (TPS / Oyuncu Sayısı): Sunucunun aktif oyuncu sayısını ve durumunu canlı olarak gösteren dinamik altyapı.
  • 🛡️ Güvenli ve SEO Dostu: Google aramalarında sunucunun üst sıralarda çıkmasını sağlayan özel arama motoru optimizasyonu.

📌 Sunucu Sahipleri İçin Ne Sunuyoruz?​

"Sunucumu Ekledim, Başka Ne Yapabilirim?"

• Öne Çıkanlar & VIP Listeleme: Sunucunu en üst sıraya taşıyarak günlük binlerce tekil ziyaretçinin dikkatini çek.
  • Detaylı Sunucu Sayfası: Görseller, tanıtım videosu, Discord bağlantısı ve IP adresi ile sunucunu en profesyonel şekilde sergile.
  • Oy Sistemi: Oyuncularından oy toplayarak sıralamada yüksel ve topluluğunun gücünü göster!

https://www.mc-tr.com/kaynaklar/fresh-leaderos-temasi-minefox-studio.223/ satışta olan bir ürünü kopyalamışsınız. Fresh bir hesap açıp yapay zeka ile yaptığınız yazılımı pazarlamaya yada ücretsiz dağıtmaya çalışmanız komik. Doğru dürüst Türkçe konuşamayan insanların yazılımda bu kadar başarılı olmasının, webscript yapısı kurabilmesinin imkanı yok.

Gün geçmiyor ki forumdaki insanlar kendini geliştirsin... Hala ürün kopyalamaları, saçma sapan işler devam ediyor. Arkadaş şikayette bulunsa kara liste konusu açılsa günlerce bekletilir, ne sonuca varılır bilinmez.

Bakın adam direkt olarak temayı almış, yapay zekaya atmış ve bunu istiyorum diyerek temayı kopyalamaya çalışmış. Bu insanlara anında ağır yaptırımlar uygulanması gerekiyor, gurup kurma gibi mevzuatların bu konularda uygulanmaması gerekiyor. Ne olduğu belli olmayan fresh bir hesap webscript kodladım bedava diye konu açıyor, direkt olarak perma ban atılıp konu silinmeli diye düşünüyorum.

Ek olarak bu ve benzeri yazılım geliştirme konuları noname hesaplar tarafından açılmaması gerekiyor. Yeni roller eklenip konu açma izinleri bu rollere göre verilebilir. Herhangi bir fresh hesap gidip "bilmemne plugini" paylaşımı yapıyor ve yapay zeka ile yapılmış bir ton güvenlik ve performans açığı bulunan şeylerle karşılaşılıyor. Bakın bu konular foruma hiç bir katkı sağlamaz, aksine kullanıcılarınıza zarar verir. Siz düşünüyor musunuz ki bu web yazılımı gerçekten başarılı, insanlara yararlı olabilecek bir şey çıksın ? Yapay zeka ile yapılmış saçma sapan ai hataları bulanan eklentiler gerçekten insanlara zarar veriyor. Bir hata ile karşılaştıklarında ne muhattap bulabiliyorlar ne de bir çözüm, sadece zaman kaybı.

Bu konuların onaydan geçmeden önce konuyu açan şahsin basit bir sorguya çekilmesi, referans vermesi, isminin bilinmesi gibi güvenirlik katan şeyler olması gerekiyor. Gerçekten ne yaptığını bilen birisi konu açmalı diye düşünüyorum.

Burada mc-tr yetkili ekibine bir hakaretim veya serzenişim bulunmamaktadır. Mevcut yürütülen yönetim şeklini eleştirel bir dil ile kaleme aldım. Şahsım adına olması gerekenleri söyledim, bir çok kişinin benim gibi düşündüğünden eminim. İyi forumlar...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl