Çözüldü Phantom Spawner Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Santiago1101200214

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Asmus1990
Merhabalar sunucumda hiç bir şekilde phantom sp den mob doğmuyor ai ile skript yazdırdığımda çalışıyor ama bu seferde direk ölmüyor dışarı çıkıp uçuyorlar normal spawner gibi ve aşağıda verdim şeyi consol dan spamlıyor tüm eklentileri tek tek kontrol ettim hiçbirinde blacklist'de yok

Spawner eklentisi Wildstacker ve silkspawnerx'ı denemek için indirdim sonuç aynı ana eklenti wildstacker.

[10:00:25 INFO]: Named entity Phantom['x2 Phantom'/22912, uuid='2026815a-21fc-42b2-81af-5f51c2b0c6f5', l='ServerLevel[SuperiorWorld]', x=603.85, y=101.00, z=3.72, cpos=[37, 0], tl=0, v=true, removed=DISCARDED] died: x2 Phantom died

Moderatör tarafından düzenlendi:
WG ile mob doğması kapanmış olabilir
/gamerule doMobSpawning true
ve sabah olduğı için doğmamış olabilir
/time set night

eklenti çakışması diye yorumladım
bir eklenti sizin istediğiniz şeyi engelliyor
yüksek ihtimal stackerdir
veya bukadar detaylı log vericek başka bir plugin bilemiyorum
Merhabalar sunucumda hiç bir şekilde phantom sp den mob doğmuyor ai ile skript yazdırdığımda çalışıyor ama bu seferde direk ölmüyor dışarı çıkıp uçuyorlar normal spawner gibi ve aşağıda verdim şeyi consol dan spamlıyor tüm eklentileri tek tek kontrol ettim hiçbirinde blacklist'de yok

Spawner eklentisi Wildstacker ve silkspawnerx'ı denemek için indirdim sonuç aynı ana eklenti wildstacker.

[10:00:25 INFO]: Named entity Phantom['x2 Phantom'/22912, uuid='2026815a-21fc-42b2-81af-5f51c2b0c6f5', l='ServerLevel[SuperiorWorld]', x=603.85, y=101.00, z=3.72, cpos=[37, 0], tl=0, v=true, removed=DISCARDED] died: x2 Phantom died

WG ile mob doğması kapanmış olabilir
/gamerule doMobSpawning true
ve sabah olduğı için doğmamış olabilir
/time set night
wg ile denedim bir şey yok time ile alakalıda değil
eklenti çakışması diye yorumladım
bir eklenti sizin istediğiniz şeyi engelliyor
yüksek ihtimal stackerdir
veya bukadar detaylı log vericek başka bir plugin bilemiyorum
normalde wildstack kullanıyorum hocam tek ikende aynı bir şey değişmyor gene doğmuyor

wg ile denedim bir şey yok time ile alakalıda değil

normalde wildstack kullanıyorum hocam tek ikende aynı bir şey değişmyor gene doğmuyor
Phantom karanlıkta doğar bu konuda sıkıntı yok tamam
Kendi sunucumda denediğimde 1.21.4 versiyonunda normal koyuyorum spawneri karanlıkta doğuyor uçuyor falan
Şimdi sorun muhtemelen stackerda wildstack yerine RoseStacker kullanmayı deneyin güzel bir eklentidir.
Eğer stackerde sorun değilse spawner plugininizde veya varsa essentialsda sorun olabilir essentialsda uyuz bir plugin spawner işine karışan bir eklenti

Phantom karanlıkta doğar bu konuda sıkıntı yok tamam
Kendi sunucumda denediğimde 1.21.4 versiyonunda normal koyuyorum spawneri karanlıkta doğuyor uçuyor falan
Şimdi sorun muhtemelen stackerda wildstack yerine RoseStacker kullanmayı deneyin güzel bir eklentidir.
Eğer stackerde sorun değilse spawner plugininizde veya varsa essentialsda sorun olabilir essentialsda uyuz bir plugin spawner işine karışan bir eklenti
stack kapatsam gene aynı hocam 1.20.10 alt yapı zessentials kullanıyorum ne yaptım ne ettim ekelntileri tek tek kontrol ettim uyuz etti beni :D

stack kapatsam gene aynı hocam 1.20.10 alt yapı zessentials kullanıyorum ne yaptım ne ettim ekelntileri tek tek kontrol ettim uyuz etti beni :D
zessentialsı bende severim ama ısınamadım bi türlü zmenu kullanmak zorundasın diyo istemiyom gadaşım ne zmenusu deluxemenu varken neyse phantomu ne yapacaksın bilmiyorum ama stackı kapatma sil rosestacker indir çok daha iyisidir rosestacker (bence) ayrıca konsola hiçbişey düşmüyomu bi log iletirmisin pluginlere bakayım belki onlardan birşey çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl