Tasarım Phalex Services | Viking Temalı Logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostka

Zafer. "Zafer benimdir!‟ diyebilenindir. ·
Elmaslar
48

Discord:

Dostka#6057

MERHABA MC-TR AİLESİ
Bugün yapmış olduğum Viking temalı Logomu size göstermek istiyorum umarım beğenirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Renk uyumlarını fazla beğenmedim logo okunamayacak derecede olmuş, ama geliştirirseniz logoyu daha güzel yapabilirsiniz.

Güzel bir logo olmuş emeğine sağlık.​

sankim çok beğenmedim.

Viking temasından çok bir iki tane viking eşyası içeren bir logo olmuş, kask ve balta dışında hiç anımsatmıyor bile o temayı. Yazı çok sıradan, çevresindekiler de oldukça yapay duruyor. Ellerine sağlık fakat hoş görünmüyor

Geliştirilebilir bir çalışma, başarılar dilerim.

Fazla uğraşılmamış bir logo olmuş galiba render atıp bırakmışsın. Photoshoptan editleme yapılmış gibi durmuyor.

Öneri: Daha güzel bir viking teması için arkaya dağ viking temalı bir ev ve thor elinde yukarı kaldırılmış bir mjolnir vs. olabilirdi.

MERHABA MC-TR AİLESİ
Bugün yapmış olduğum Viking temalı Logomu size göstermek istiyorum umarım beğenirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Biraz efekt ekleseydin daha iyi olabilirdi, C4D render alınmış sanırım sadece ve renkler çok açık renk. Viking temasına uymamış.

Onun harici görüşüm P'nin üzerindeki şapka falan çok iyi olmuş.

güzelde yazı okunmuyor düzeltilmesi gerek

bunu siteden mi yaptın

"Viking temalı logo" başlığını görünce heyecanlanmadım değil, ama png formatında logo biraz daha güzel gözükür gibime geliyor.

Yazı okunmuyor onun haricinde fena değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl