PERMLİ KOMUT ENGELLEME SKRİPTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImButter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.461
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImButter

» Web site scripter & Mc skripter «
Yasaklandı
Elmaslar
112
fotoğraf.png

NEDİR BU?
► birisi yasaklı komutu yazdığında ona bir mesaj gönderir ve uyarır
► örneğin bir kurucuya yetkili.sk yetkisini vererek kurucular için uyarlanmış komutları açar
► örneğin bir admine adminkomutu.sk yetkisini vererek adminler için uyarlanmış komutları açar
► engelle.sk ve skript.sk komutları ile diğer yetkili gruplara yetkiyi vererek onlar için uyarlanmış komutların engelini kaldırır

v2.0'da ne yapılacak?
►Birisi yasaklı komut girdiğinde uyarı hanesine 1 uyarı puanı düşecek eğer 5 uyarı puanı yer ise hapishaneye 10 uyarı yerse ban yiyecek
►/uyarısorgula <player> yazarak o kişinin uyarı puanlarını görebilecek

Gerekli Olan pluginler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Skript başarılı fikrinizde gayet güzel editlenip işine yarıyıcak arkadaşlar kullanabilir :)
[DOUBLEPOST=1516231093][/DOUBLEPOST]
Benim şöyle bi fikrim var, Bunu oyuncuların kullanablicegi komutlar halinde falan yapdım ben fakat NotePad++ da çok uzun girmemiz gerekiyor kod :( Configli sisteme taşıyıcak arkadaşlar bulabilirseniz çok güzel olur aslında :)

Konudaki link kırık lüten yenileyiniz.

Konudaki link kırık lüten yenileyiniz.
konu güncellenmiştir
Skript başarılı fikrinizde gayet güzel editlenip işine yarıyıcak arkadaşlar kullanabilir :)
[DOUBLEPOST=1516231093][/DOUBLEPOST]
Benim şöyle bi fikrim var, Bunu oyuncuların kullanablicegi komutlar halinde falan yapdım ben fakat NotePad++ da çok uzun girmemiz gerekiyor kod :( Configli sisteme taşıyıcak arkadaşlar bulabilirseniz çok güzel olur aslında :)

Konu Düzeni Güzelmiş :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl