Çözüldü PermissonEx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak1kral

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
98
Selam arkadaşlar permissonsex kullanıyorumda yanlız bir sorum vardı groupmanagerdeki "manuselect oyuncu" komutunun permissonex deki halini atarmısınız bide manuselect ne işe yarıyor? :)

Buyur biladerim inşallah bulursun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eyw kanka <3 Buraya bakmışdım ama manuselect e bakmadım :d dur bkm[DOUBLEPOST=1513968188,1513968138][/DOUBLEPOST]
Buyur biladerim inşallah bulursun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eyw kanka <3 Buraya bakmışdım ama manuselect e bakmadım :d dur bkm

Eyw kanka <3 Buraya bakmışdım ama manuselect e bakmadım :d dur bkm[DOUBLEPOST=1513968188,1513968138][/DOUBLEPOST]
Eyw kanka <3 Buraya bakmışdım ama manuselect e bakmadım :d dur bkm
Ben teşekür ederim inşallah bulursun <3

Yok kanka bulamadım konu çözülemedi ne yazıkki beyeler...

Selam arkadaşlar permissonsex kullanıyorumda yanlız bir sorum vardı groupmanagerdeki "manuselect oyuncu" komutunun permissonex deki halini atarmısınız bide manuselect ne işe yarıyor? :)
Manuselect komutu yok ancak /manselect demek istiyorsanız belki pex'teki karşılığı bu olabilir:

@smt287 Manselect işde yazamamışım kusura bakma! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl