Çözüldü PermissionsEx Tüm Dünyalarda Grubu Değiştirme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihaura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 645
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihaura

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
39
Minecraft
FatihAura

Discord:

FatihAura#0001

Merhabalar. Ben Skyblock sunucumda PermissionsEx kullanıyorum. Pluginde bir oyuncunun grubunu değiştirdiğimde sadece 1 dünyada grubu değişiyor. Örneğin oyuncu adasındayken grubu SkyLord olunca spawna gittiğinde oyuncu olarak gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim ?

Neden groupmanager kullanmıyorsun?

Alışkanlıktan dolayı. Ayrıca daha rahat ve gelişmiş olduğunu düşünüyorum. Sorun pluginle mi alakalı ?
Groupmanagerın ayarlaması daha basit olduğundan dolayı söyledim. PermissionEx genel olarak bungee için tasarlandığından bu özelliği varmı bilmiyorum.

GroupManger daha kullanışlı ve kolay.

Merhabalar. Ben Skyblock sunucumda PermissionsEx kullanıyorum. Pluginde bir oyuncunun grubunu değiştirdiğimde sadece 1 dünyada grubu değişiyor. Örneğin oyuncu adasındayken grubu SkyLord olunca spawna gittiğinde oyuncu olarak gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Groupmanager veya Luckperm kullanmanı öneririm.

PermissionsEX özellikle timings ve gelişim yönünde hata/buglar içeriyor. LuckPerms ile istediğin dünyaya özel yetki ayarlayabilirsin örn:

VIP yetkisini oyuncuya bütün dünyalarda verirsin: lp user Geyik parent addtemp VIP 30d

VIP nin yetkilerini de dünyaya özel değiştirebiliyorsun: lp group VIP permission set essentials.fly true world=skyblock_world
Böyle verdiğin zaman VIP tagı sadece skyblock_world dünyasında bu yetkiye sahip oluyor her dünya için oyuncuya ayrı ayrı tag vermene gerek yok.
Ayrıca bulkupdate özelliği ile bütün oyunculara - gruplara spesifik bir gruba istediğin manipülasyonda bulunabiliyorsun.

Ama maalesef PEX için sorununun çözümünü bilmiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl