Çözüldü PermissionEX Veya GroupManager Çalışmıyorrr..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EssentialsChat gerekli prefix için.

Essentials Chat de kurdum[DOUBLEPOST=1514020012,1514019979][/DOUBLEPOST]Bu Sefer You Not Permission hatası veriyor her hangi bir komut yazdığımda[DOUBLEPOST=1514020081][/DOUBLEPOST]Essentials Chat Kurdum Sadece Essentials da ekliyorum

Groupmanager dosyası > worlds klasörü > world klasörü > groups.yml ye girdikten sonra oluşturduğun her hangi bir grubun altında
Kod:
    info:
      build: false
      prefix: '&8[&4Pluginer&8] &4'
      suffix: ''
prefix kısmına istediğini yaz o zaman istediğin şey olur

Olmadı.. Essentials ve Essentials chat /pl de Kırmızı Şekilde Gözüküyor hata var sanırsam[DOUBLEPOST=1514020492,1514020461][/DOUBLEPOST]Essentials Failed the load , read the log file diyor

Yanlış sürümü indirmenden kaynaklanabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1514020822,1514020713][/DOUBLEPOST]Beyler Şuan Hiç Bir Gelişme yok Aynı Şekilde İsmin Başında [Lobby] yada [world] Yazıyor[DOUBLEPOST=1514020855][/DOUBLEPOST]Söylenenlerin hepsini denedim

MultiverseCore'Den prefix chat= false olucak
Bir grup oluşturup /mangaddp grup prefix &e&lTAG şeklinde tag vericeksin

Moon Bu Sefer Lobby yazısı da gitti

Lobby yazısı bulunduğu world'un adıdır pek önemli birşey değil o.
Bir grup oluşturup prefix ekledinmi?

ewt biliyorum işte o da gitti diyorum yani hiç bir şey kalmadı ismin önünde
Prefix i ekledim

Groupmanager/worlds/world/groups.yml'den eklemeyi dene prefixi

ewt ekli admin de [admin] yazıyor[DOUBLEPOST=1514022130,1514021813][/DOUBLEPOST]MoonQS Hamachi ile Seni servere alıyım sen bak bi hatalara

GroupManagerin Veya Permissionexin Yeni Versiyonunu İndirmeyi Dene[DOUBLEPOST=1514217977,1514217946][/DOUBLEPOST]GroupManagerin Veya Permissionexin Yeni Versiyonunu İndirmeyi Dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl