YardımPerChatWorld ve PerWorldCommands

Umut113

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
UmutTE234

Discord:

2v99swo

Latest Log Dosyası
yok
Spark Rapor Linki
yok
merhaba başlıktaki pluginleri ndirdim birisini dünyalar arası chati kapatmak için diyerinide dünyalara özel komut yasaklamak için ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum yardım edermisiniz

Merhaba ikisi de basit çalışıyor PerWorldChat için plugins klasörüne atıp serverı restart et sonra plugins/PerWorldChat/config.yml dosyasını aç dünyalarının isimlerini ekle world world_nether vs o listede olan dünyalar kendi aralarında konuşur diğer dünyalardan chat gelmez /pwc reload yazarak ayarları yenileyebilirsin PerWorldCommands için yine plugins klasörüne at restart et plugins/PerWorldCommands/config.yml dosyasını aç orada her dünya için hangi komutların çalışabileceğini yazıyorsun mesela commands: world: - home - spawn - kit survival: - home - sethome bu şekilde o dünyada sadece yazdığın komutlar çalışır diğerleri engellenir engellenen komuta basınca mesaj da çıkar /pwc reload ile güncelle dünya isimlerini /mv list veya /world list ile kontrol et birebir aynı yaz.

Sorun Olursa Tekrar Söyleyebilirsin
İyi Forumlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl