PentaCraft 【Factions】【1.8.X】Play.PentaCraft.Net

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EgeCK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.075
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güncel[DOUBLEPOST=1504714678,1504628375][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1505036211][/DOUBLEPOST]güncel

Son düzenleme:
Vallaha Hocam Ne Diyim Sunucunuz Bana Dediğiniz Gibi Gayet "*" Oyunculara Neden Küfrediyorsunuz ?
Hemde Banlıyorsunuz Ha Hiç Yakıştıramadım sunucunuz Bu Yüzden Gelişemez Kendinizi Gözden Geçirin Spawn ALINTI!
upload_2017-9-13_21-1-57.png

Vallaha Hocam Ne Diyim Sunucunuz Bana Dediğiniz Gibi Gayet "*" Oyunculara Neden Küfrediyorsunuz ?
Hemde Banlıyorsunuz Ha Hiç Yakıştıramadım sunucunuz Bu Yüzden Gelişemez Kendinizi Gözden Geçirin Spawn ALINTI!Ekli dosyayı görüntüle 15022
Ban sebebiniz sunucuya hakarettir. Oyuncularımızın rahatını bozmanıza izin veremeyiz!

Sunucunun spawnı bari kötüde olsa faction spawnı olsaydı kullandığınız spawn skyblock spawnı

Sunucunun spawnı bari kötüde olsa faction spawnı olsaydı kullandığınız spawn skyblock spawnı
spawnın skyblockla ne alakası var factionda illa kapalı spawn mı olması lazım? çoğu kişi beğeniyor

sunucu güzel,ama buildlerin biraz daha iyi yapılması gerekiyor.

Buildler, sistemler değiştirildi ve bazı pluginler yenilendi.
Resimler güncellendi.

Mimari yapılarınız az daha iyi olursa mükemmel bir sunucuya benzer.

Sunucu Buildleri Fotoğrafları Bazıları Bozulmuş Lütfen Onları Düzeltin, Başarılar, İyi Forumlar :)

Konu güncellenmiştir.

sunucu kapatıldı sasnırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl