Bulundu PenquinNetwork Profesyonel Builder Alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Valiant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 676
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valiant

It's me!
Elmaslar
42
Minecraft
Vali35

Discord:

zvaliant

YeniLogo.png
Konuşma Metni
Evet. Sanırsan forumda ilk defa soru konusu dışında bir konu açıyorum. Neyse :D Sunucumda paketler vs. iyi kalitede ama buildler vasat. Biz anca bu kadar yapabiliyoruz. Başlıktada yazdığım gibi gelipte öyle bi yuvarlak yapıp spawn diyecek kişiler istemiyoruz. Profesyönel bir builder arıyoruz. İletişim bilgileri vs. aşağıdadır.

⇤⇥

Sunucu Bilgileri
PenquinNetwork sunucumuz Türkiye lokasyonludur. Bu yüzden pek lag yapmaz. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 10GB RAM bulunmakta... Paketleri kendim hazırlıyorum profesyönele yakın paketler bulunmakta. Lakin sunucuda pek profesyönel buildler olduğu söylenemez.

İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
Discord: zValiantTR#7447
E-Mail: [email protected]
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;(En az 15!)
İletişim adresi (Discord/E-mail vb.)
Örnek çalışmaları;

Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Sadece Builder (Mimar)

⇤⇥

İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.

(Örnek konudan alıntılanmıştır.)

Son düzenleme:
Ad/Soyad;Ömer Safa Terzioğlu
Yaş;17
İletişim adresi : Setsunakai#2692
Örnek çalışmaları; Bu çok basit aceleye gelen bi çalışma . Ve tamamlanmamıştır . Buna kötü diyebilirsiniz . Elimde olan çalışmalarım eski bilgisayarda kaldı o yüzden basit bi çalışma koydum . İsterseniz Serverinizde Beni Deneyebilirsiniz. Ve isterseniz build grubu kurabilirim bekleyen arkadaşlarım var .
2018-11-23_15.04.06.png

Ekli dosyayı görüntüle 63647
Konuşma Metni
Evet. Sanırsan forumda ilk defa soru konusu dışında bir konu açıyorum. Neyse :D Sunucumda paketler vs. iyi kalitede ama buildler vasat. Biz anca bu kadar yapabiliyoruz. Başlıktada yazdığım gibi gelipte öyle bi yuvarlak yapıp spawn diyecek kişiler istemiyoruz. Profesyönel bir builder arıyoruz. İletişim bilgileri vs. aşağıdadır.

⇤⇥

Sunucu Bilgileri
PenquinNetwork sunucumuz Türkiye lokasyonludur. Bu yüzden pek lag yapmaz. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 10GB RAM bulunmakta... Paketleri kendim hazırlıyorum profesyönele yakın paketler bulunmakta. Lakin sunucuda pek profesyönel buildler olduğu söylenemez.

İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
Discord: zValiantTR#7447
E-Mail: [email protected]
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;(En az 15!)
İletişim adresi (Discord/E-mail vb.)
Örnek çalışmaları;

Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Sadece Builder (Mimar)

⇤⇥

İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.

(Örnek konudan alıntılanmıştır.)
Ücretli harita hizmeti vermekteyim. Detaylı bilgi için discord adresim: Cherry#0909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl