CrowDeath
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- cRow_
Discord:
Eyüp Ahmet YILMAZ#0365
Eyüp Ahmet YILMAZ#0365
Furkan Oruc#8686
Eyüp Ahmet YILMAZ#0365
Peki neden Tarih dersi var?peki neden veli toplantısın da hocalar bizim arkamızdan konuşuyor ?
Furkan Oruc#8686
Tarih dersi varken neden coğrafya varPeki neden Tarih dersi var?
Eyüp Ahmet YILMAZ#0365
Minezoid#4994
Eyüp Ahmet YILMAZ#0365
Kendimi her gün sorguluyorum. Ve evet, dinime göre yaşıyorum.Kişi en başta kendisini düzeltmekle başlamalıdır işe önce bir sorgula kendini acaba sen dinine göre yaşıyor musun?
Minezoid#4994
Dinine göre yaşamak sadece ibadet etmekle olmuyor eğer bir kişi sana baktığında dinini görebiliyorsa doğru yaşıyorsun ama yaşantına aktaramadıysan o dinde değilsindir.Kendimi her gün sorguluyorum. Ve evet, dinime göre yaşıyorum.
Eyüp Ahmet YILMAZ#0365
Dinimi gayet açıklayabiliyor, hayatıma yansıtabiliyorum.Dinine göre yaşamak sadece ibadet etmekle olmuyor eğer bir kişi sana baktığında dinini görebiliyorsa doğru yaşıyorsun ama yaşantına aktaramadıysan o dinde değilsindir.
Minezoid#4994
İbadet Tanrı ile senin arandadır ama dediğim gibi bir kişi senin yaşantına bakıp o dine yakınlaşıyorsa doğru yoldasın ama yaşantına bakıp o dinden uzaklaşıyorsa kendini sorgulaman gerekirDinimi gayet açıklayabiliyor, hayatıma yansıtabiliyorum.
Sen anlamak zorunda değilsin, ben de kanıtlamak.
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Anıl Versxqt #0843
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!