Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Bayadır forumda takılıyorum ve açılan sunucu konularının çoğu oyuncular sunucu sahiplerinden ne istiyor ? Ne gibi sistemler oyuna eklenmeli ? gibisinden sorular soruluyor.

Peki ya sunucu sahipleri, oyunculardan ne ister? Nasıl davranmasını ister? Oyunculardan beklentisi nedir ?

Sunucu sahipleri haydi konuya

eğlence anlayışlarının değişmesini. oyuncuların tek istediği hayvan gibi kasılmak

eğlence anlayışlarının değişmesini. oyuncuların tek istediği hayvan gibi kasılmak
Maalesef, Türk olmanın ilk şartı iyi farmer olabilmek. Gerçek hayat ve sanal alem içinde geçerli bu kural :)

Son düzenleme:
hımm oynasın yeter kurallara uysun yeter

Sunucu sahiplerinin isteği bence para olmamalı, yani para yatırmaları olmamalı. Oyuncunun da yöneticiye, yetkililere saygılı davranmasını istemeli değer vermesini ve aktif olmasını istemeli, yani en azından kendi açımca :)

Açıkçası ben kendi konuma fikrimi belirtmeyi unutmuşum ekleyeyim bari :D

Açıkça oyuncular sadece kaktüs dökmekten zevk aldığını düşünüyorum. Bu kaktüslerin iğneleri de heralde batınca alınan oyun zevki artıyor gibime geliyor :D.

Oyuncuların artık dış dünyaya bakması lazım biraz daha. Sadece skyblock adlı türün yükselmesi değilde insanlar biraz daha farklı sunucularda oynamalı. Çoğu sunucuda gördüğüm durum oyuncular sunucuyu anlamadığı için veya düşünmek istemediği için sürekli düz mantık skyblock sunucularına yöneliyor.

Biraz mantık yürütüp bu tarz sunuculara şans verseler ve desteklemeler yükselecek çoğu sunucu

oyuncularin her turlu kurala uymasini hata yapmamasini ve oyuncular icin elinden geleni yapmak ister onlarla anlasmayi vs falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl