I don't know
Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
- Elmaslar
- 80
- Minecraft
- I don't know
Discord:
I don't know
I don't know
I don't know
Basti düzey canım :)Ama kafayı takarsam geçerim sizi ?Rastgele fırlatmışsın gibi duruyor her şeyi. Ayrıca durumunda tasarımcı yazıyor, ilginç.
☆ Can#8830
I don't know
Türkçe çeviri alabilir miyim ?Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
bu arada bir ara tasarım atta bakalım merak ettim her tasarıma genelde "berbat olmuş"/"çok güzel bir daha olmasın"/"başarısız" gibi yorumlar atıyorsunuz ya.Rastgele fırlatmışsın gibi duruyor her şeyi. Ayrıca durumunda tasarımcı yazıyor, ilginç.
Konturlar, kontur renkleri ve genel renkler daha uyumlu ve güzel yapılmalı. Basit olmuş biraz.
Genel iskelet yapısı fena değil. Başarılar.
değerli yorumlarınız için teşekkürler.Başlangıç seviyesi güzel olmuş ama renkler çok canlı, karmakarışık durmuş.
Meyve veren ağaç taşlanır @Anathory
Demek değil haa. :) Bir daha ki ücretsiz tasarım da görüşelim ne dersin ? Sırf bu heves ve insanın içindeki yaşama isteğini kıran yorumların inadına özel eğitim alacağım :)Malesef gol değil
ben de bu tür kapışmaların yarışma ile yapılması taraftarıyım.Basti düzey canım :)Ama kafayı takarsam geçerim sizi ?
tengri#7983
I don't know
Anladım kardeşim çizgi film gibi.Zaten minecraft çok gerçekçi grafiklere sahip RDR2 gibi bir oyundan daha gerçekçi ...Çizgi Film, font'u kullanılmış gibi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!