PC'yi Rahatlatma Daha İyi Bir PC İÇİN...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuperMMO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 993
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuperMMO

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
26
Merhaba arkadaşlar.Bildiğimiz üzere çoğu kişinin pc'si yavaşdır.Bunun birçok çözümü var.Ama ben size sadece birkaç öneri vercem yakında yeni birşeyler eklicem.
İndirilenler yani geçmişi full silmek.Arkadaşlar benim pc çok yavaşdı.6 yıllık bir indirme geçmişini sıfırladım pc süper oldu.
-Ram vermek.En kolay ve iyi bir çözümdür.Ama maddi durumda bütçeniz yetmeniz gerekir.
-İnternet geçmişini silmek.Kısacası ''çerezler'' dediğimiz şeyleri silmek.
-Gereksiz programları ''silmek''.Kullanmadığınız veya gereksiz programları silin.
-Daha az program.Evet birçok program aynanda çalışırsa pc yavaşlar.Bu yüzden daha az program çalışsın.
-Daha iyi bir pc.Pc'nin kötü olmasıda bunun başlıca nedeni olabilir.
-Format atmak.Format aslında kötü bir çözümdür.Ama bunların hiçbiri olmuyor veya diğer çözümler olmuyorsa ve pc'niz iyi ise bilgisayarınıza güzel bir format atın ki pc rahatlasın.

Not:Arkadaşlar çözümlerin sadece birkaçını verdim.Yakında yenisi gelicek.Bilgisayar hızlandırma programlarınıda kullanabilirsiniz.

Alıntı değildir.Kendi emeğimle yazdığım bir yazıdır.Yani yorumlara alıntı falan yazmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl