Tanıtım Pcore Sunucu Yönetim Plugin Tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doğukann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 121

Doğukann

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Doğukan

Discord:

pistolstar01

Minecraft Sürümleri
1.19.x - 1.21.x
Önemli! Lütfen okuyunuz.

Merhabalar Pcore (Sunucu Yönetim Plugini) benim bazı sunucularda eksik gördüğüm yada bir çoğu insanın bu özellikler için farklı pluginler satın alıp,
birleştirip kullanılmaya çalışılması beni biraz rahatsız etti biraz değilde birazdan fazla:D. Ben pluginci değilim olduğumu iddia etmiyorum kendi çapımda
geliştirdiğim ücretsiz olarak dağıtmayı ve geliştirmeyi düşündüğüm bir plugin, gerekli bilgiler aşşağıdaki gibidir.

Pcore Plugin Özellikleri

Komut Engelleme
Report
Gelişmiş Log Aktarımı
Duyuru Sistemi
Basit Güvenlik Sistemleri
İksir Efektleri
Komut Engelleme (BlackList)

/pcore blacklist add Komutu blacklist'e ekler
/pcore blacklist remove Komutu blacklist'ten kaldırır
/pcore blacklist list Blacklist'teki komutları listeler

Report Sistemi
Report Sistemi HK : Oyun İçerinde /report kullanıldığı zaman yetkililerin chatına düşmektedir ve discord kanalına loglanmaktadır.

/report <oyuncu> <sebep> Oyuncu şikayeti gönderir

Gelişmiş Log Aktarım Sistemi
Log Aktarım Sistemi HK; Loglar Discord webhook üzerinden iletilmektedir her ayrı faliyet için ayrı kategori bulunmaktadır, iletişimde sıkıntı olmaması
için yapılandırma yapılmıştır ve test edilmiştir.

Komut kullanımı, chat mesajları
Giriş / çıkış, ölüm
Eşya düşürme / alma
Blok kırma / yerleştirme
Envanter açma, ışınlanma
Yasaklı komut denemesi, staff aksiyonları
Güvenlik uyarıları, oyuncu raporları

Duyuru Sistemi
Duyuru Sistemi HK: Sizin girdiğiniz cümleleri yada uzantıları belirli sürelerle chate sırayla atıyor, özel ses ayarlanabiliyor.

Basit Güvenlik Sistemleri HK: Komut kullanımı, hareket sıklığı ve blok kırım takibi ( girilen bloğun kırıldığı zaman loglanması aşırı bir orantısızlık sapladığında otomatik olarak uyarı atıyor dupe ve hızlı kırım
gibi bir çok hile diyebilirim önlüyor takip edilebilir hale geliyor.)

İksir Efektleri
İksir Efektleri HK: Bu benim en sevdiğim vip oyunculara /hız , /kuvvet , /ateşdirenci gibi özellikler sağlayabiliyor örnek
olarak ilk başta /ateşdirenci komutu kullandığında efekti alır ikinci defa kullanıldığında efekti kaldırıyor sunucudaki oyunculara extra olarak sunucuya giren her oyuncuya gece görüş veriyor.

1778860672924.webp

1778860699616.webp

1778860712775.webp

Görseller pluginin son güncellemesine ait değildir, daha önceden aldığım kaydettiğim görseller, her
türlü özellik tamamen luckperms üzerinden izin verilmesi gerekmektedir, unutmayın bazı özellikleri gereksiz olabilir ben eklemek istediğim için ekledim bence bu haliyle güzel geliştirmek gerekiyor ama.

Önemli! Lütfen okuyunuz.

Merhabalar Pcore (Sunucu Yönetim Plugini) benim bazı sunucularda eksik gördüğüm yada bir çoğu insanın bu özellikler için farklı pluginler satın alıp,
birleştirip kullanılmaya çalışılması beni biraz rahatsız etti biraz değilde birazdan fazla:D. Ben pluginci değilim olduğumu iddia etmiyorum kendi çapımda
geliştirdiğim ücretsiz olarak dağıtmayı ve geliştirmeyi düşündüğüm bir plugin, gerekli bilgiler aşşağıdaki gibidir.

Pcore Plugin Özellikleri

Komut Engelleme
Report
Gelişmiş Log Aktarımı
Duyuru Sistemi
İksir Efektleri
Komut Engelleme (BlackList)

/pcore blacklist add Komutu blacklist'e ekler
/pcore blacklist remove Komutu blacklist'ten kaldırır
/pcore blacklist list Blacklist'teki komutları listeler

Report Sistemi
Report Sistemi HK : Oyun İçerinde /report kullanıldığı zaman yetkililerin chatına düşmektedir ve discord kanalına loglanmaktadır.

/report <oyuncu> <sebep> Oyuncu şikayeti gönderir

Gelişmiş Log Aktarım Sistemi
Log Aktarım Sistemi HK; Loglar Discord webhook üzerinden iletilmektedir her ayrı faliyet için ayrı kategori bulunmaktadır, iletişimde sıkıntı olmaması
için yapılandırma yapılmıştır ve test edilmiştir.

Komut kullanımı, chat mesajları
Giriş / çıkış, ölüm
Eşya düşürme / alma
Blok kırma / yerleştirme
Envanter açma, ışınlanma
Yasaklı komut denemesi, staff aksiyonları
Güvenlik uyarıları, oyuncu raporları

Duyuru Sistemi
Duyuru Sistemi HK: Sizin girdiğiniz cümleleri yada uzantıları belirli sürelerle chate sırayla atıyor, özel ses ayarlanabiliyor.

Basit Güvenlik Sistemleri HK: Komut kullanımı, hareket sıklığı ve blok kırım takibi ( girilen bloğun kırıldığı zaman loglanması aşırı bir orantısızlık sapladığında otomatik olarak uyarı atıyor dupe ve hızlı kırım
gibi bir çok hile diyebilirim önlüyor takip edilebilir hale geliyor.)

İksir Efektleri
İksir Efektleri HK: Bu benim en sevdiğim vip oyunculara /hız , /kuvvet , /ateşdirenci gibi özellikler sağlayabiliyor örnek
olarak ilk başta /ateşdirenci komutu kullandığında efekti alır ikinci defa kullanıldığında efekti kaldırıyor sunucudaki oyunculara extra olarak sunucuya giren her oyuncuya gece görüş veriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 287402
Ekli dosyayı görüntüle 287403
Ekli dosyayı görüntüle 287404

Görseller pluginin son güncellemesine ait değildir, daha önceden aldığım kaydettiğim görseller, her
türlü özellik tamamen luckperms üzerinden izin verilmesi gerekmektedir, unutmayın bazı özellikleri gereksiz olabilir ben eklemek istediğim için ekledim bence bu haliyle güzel geliştirmek gerekiyor ama.
Eline emeğine sağlık kıymetli dost ❤️ Yararlı bir çalışma ve güzel sade bir tanıtım olmuş. İleride ekleyebileceğin güzel özellikler var başarılar dilerim.

Teşekürler, bu tanıtımı ekleyebileceğim özellikleri insanların değerlendirmesi için oluşturdum güzel önerilerinizi bekliyorum.

Elinize Sağlık güzel görünüyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl