PC KASMASINDAN NASIL KURTULABİLİRİM?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GGKağan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GGKağan

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
35
Minecraft
gollapuzesi

Discord:

gollapuzesi#5701

Arkadaşlar geçen yaz tatilinde bilgisayarımda pek bir kasma problemi yoktu ancak okullar başladığında babam bilgisayarı saklamaya başladı ve herhalde sıkışık veya garip yerlere sakladı çünkü bir keresinde bilgisayarı elime aldığımda oyundaki fps'im 3-4 arası geziyordu. Nedenini bilmiyorum arkadaşlar tamire gitti 1-2 kez ama herhalde tamircidekiler ya bir halt yapmadı ya da babam götürmedi o kısmını bilmiyorum. Şuan dahil çok kötü kasıyor bilgisayarım. Eskiden hiç bir kasma sorunu olmazdı.

İşlemci: Intel Core i5 2.20 GHz
RAM: 4GB
Ekran Kartı: GeForce 920M

Arama Kısmına %temp% yaz Ordaki Dosyaların Hepsini Sil 3 veya 4 tanesi silinnmeyebilir Birazcıkda Olsa Bilgisayarın Kasması Gideblir
Ordaki Dosyalar Bilgisayarının Çerezleri Yani Hepsi Gereksiz. Sorunun Çözüldüyse Konu Kilit

Formatla pc yi rahatlasın dostum

Formatla pc yi rahatlasın dostum

Bilgisayardan anlıyormuş gibi gözükmek için bunu kullanabilirim.

Arkadaş
okullar başladığında babam bilgisayarı saklamaya başladı ve herhalde sıkışık veya garip yerlere sakladı

bunu demiş ve siz Format diyorsunuz. Alakası yok.

Sana aklımdaki çözümleri söyleyeyim:
  • Laptopu temizle. Videoları var korkmadan yap bende yapınca düzeldi.
  • Gereksiz dosyaları sil
  • Antivirüs programı ile tarat bilgisayarını. Ondan sonra sil.
  • Antivirüs programı varsa tarat sonra sil.
Bir şey daha istiyorum. Oyunu açınca CPU kullanımını söyler misin?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arama Kısmına %temp% yaz Ordaki Dosyaların Hepsini Sil 3 veya 4 tanesi silinnmeyebilir Birazcıkda Olsa Bilgisayarın Kasması Gideblir
Ordaki Dosyalar Bilgisayarının Çerezleri Yani Hepsi Gereksiz. Sorunun Çözüldüyse Konu Kilit

Bak bunu uygula.

ARKADAŞLAR BUGÜN TAMİRE GÖTÜRDÜM BİLGİSAYARI ADAM HARD DISKI ÇIKARIP SSD TAKALIM DEDİ YA DA SANIRIM ÖYLE BİR ŞEY YAPTI SONRA TAKIR TAKIR CANAVAR GİBİ ÇALIŞIR BİLGİSAYAR DEDİ ADAM Bİ ONA GÖRE FORMAT ATTIR DEMEDİ TEMP İ DENEDİM GENE DE İŞE YARAMADI ANTİ VİRÜSLERDEN TUT HER HALTI YAPMIŞTIM ZATEN. HATTA COMBOFİXLE 2 KEZ TARATMIŞTIM PCYİ

Galiba baban yanlış yere koymuş senin dediğin gibi.
ARKADAŞLAR BUGÜN TAMİRE GÖTÜRDÜM BİLGİSAYARI ADAM HARD DISKI ÇIKARIP SSD TAKALIM DEDİ YA DA SANIRIM ÖYLE BİR ŞEY YAPTI SONRA TAKIR TAKIR CANAVAR GİBİ ÇALIŞIR BİLGİSAYAR DEDİ ADAM Bİ ONA GÖRE FORMAT ATTIR DEMEDİ TEMP İ DENEDİM GENE DE İŞE YARAMADI ANTİ VİRÜSLERDEN TUT HER HALTI YAPMIŞTIM ZATEN. HATTA COMBOFİXLE 2 KEZ TARATMIŞTIM PCYİ

Tahmin etmiştim bir parçanın zarar gördüğünü. İnşallah sorununuz çözülür.

İşlemcinin tam adını yazabilir misiniz?
Örneğin İ5 sonrasında bir numara olması lazım veya kod. ( İ7 4790K )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl