PC İçin Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SakarJoJukYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
67
Minecraft
NotKaiser

Discord:

dusuncesiz

Yeni PC Satın Alıcam Ancak Pek İnternete Bulamadım Bana Pubg Vs. Kaldırıcak Bir PC Lazım
Bütcem: 3,500 Veya 4,000
İçinde Monitor'da Olması Lazım
Önerisi Olanlar Olursa Çok Sevinirim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu sistemi ben de öneririm. Donanım arşivinin içerikleri bu konuda seni yönlendirecektir. Ryzen 1600 işlemcileri çok fazla zorlamadan overclockla 2600 lere eşitlediği videoları var. Arada pek fark olmadığını söylüyordu. Bu sistemle çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynarsın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönül Rahatlıgı ile alabilirsin bence seçim senin kullanan arkadaşlarım var cok memnunlar ama yinede araştırmakta fayda var bence .

Msi'nin RX 570-580 modellerinde ısınma sorunu yaşayandığı söyleniyor, sapphire'yi seçmeni öneririm.​

Bunlar pubgyi kaldırabilir ama en yüksek ayarda oynatmaz ama yinede açar.

Bu arkadaşın attığı ilk linkteki işlemci çöp, ayrıca da 3500 liraya 24" monitörlü bilgisayar bulamazsın. Bulursun da vereceğin 3500'ün en az 850 lirası monitöre gider. Kalan parayla da verecekleri bilgisayarın PUBG'yi oynatabileceğini sanmıyorum. İstediğin monitörün özelliklerini de yazman gerekiyor.

İçinde monitör yok arkadaş istemiş görmemişim onuda eski bir monitör kullansın şimdilik ilerleyen zamanlarda kendisi para biriktirip 144Hz daha iyi bir monitör almasını öneririm böyle bilgisiyarların içinde monitör olması zor ve bu bilgisiyar özelleştirebiliyor yani istediği işlemciyi ekran kartını çıkartıp taktıra bilir Zaten Pubg çoğu bilgisiyar oynatmıyor Pubg denilen oyunun kendisinin bir fps sorunu var.

Monitor'li 4.000TL bulman zor, sadece kasa almak istersen, bunu tavsiye ederim indirim'de şuan ve altan monitor'de seçebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl