PAZARTESİ 1 VS 1 TURNUVASI ! Play.ManesNW.Online | MANES NETWORK Op Faction HİLELİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

ManesNW

Ziyaretçi
dasdasdsa (3).png

Başlıksız-1321.png

ezgif-7-9fdcc7b35837.gif
2020-11-14_04.07.06.png
ezgif-7-58bba5c565c5.gif
ezgif-7-91b3746dd89d.gif
ezgif-7-25243a649cac.gif
ezgif-7-27761152c42f.gif
ezgif-7-28323239a478.gif
ezgif-7-b556517e0190.gif
ezgif-7-d6101efa1a52.gif

2312312321.png

2020-11-19_23.14.06.png

2020-11-19_23.14.38.png

2020-11-19_23.15.11.png
2020-11-19_23.15.36.png

minecraft faction server
minecraft faction sunucusu
minecraft faction
faction sunucusu
faction server

Moderatör tarafından düzenlendi:

Hiç yoktan tasarımsal açıdan bir şeyler yapmaya çalışmışsınız. Sunucunuzu beğendim. Yarın 20.00 gibi gelmeye çalışırım ;) <3

Daha önce bu isimde bir sunucu vardı. Umarım problem yaşamazsınız. Kendinize özgü sistem veya etkinlik bulunmuyor.

Yeni girişimlerin olması güzel. Umarım gelişirsiniz.

Daha önce bu isimde bir sunucu vardı. Umarım problem yaşamazsınız. Kendinize özgü sistem veya etkinlik bulunmuyor.

Yeni girişimlerin olması güzel. Umarım gelişirsiniz.
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ediyorum

2.Önceden Manes Network adında Sunucular varmış ama Manes Networku biz Yaklaşık 1. 1.5 Yıldır Kullanıyorduk Cs 1.6 Ve Mta'da Manes Network Adında Sunucular Kurduk Minecraft Sunucu Açmaya Karar Verdigimizde İse Tabikide Adını Manes Network Koymaya Karar verdik ve önceden bu adda sunucular oldugunuda sonradan gorduk. Herhangi bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

3. Formu Tam Düzenliyemedim Yani Biraz Acele Oldu Ama Forma İnşallah güncelleme getirip sunucumuzu daha iyi tanıtan yazılar ekliycem.

Sunucu Aktif ! güncel !

Sunucunuzu hiç beğenmedim konu tasarımı kötü geldi haritalar ise berbat sistemler klasik sunucularda bile yok o kadar kötü yani daha çook eksik var bide kendinizi geliştirmeniz dileyiğle. :pardon:

Sunucuya girip eleştirdiğimde küfür edip ''yaşın kaç lan'' diye sorup sonra banlamanızda ayrı konu.
.

Sunucuya girip eleştirdiğimde küfür edip ''yaşın kaç lan'' diye sorup sonra banlamanızda ayrı konu.
.
orda yaşın kaç lan diyen ben degildim senin gibi oyuncuydu once kimle konuştugunuza dikkatli bakınki yalan yanlış kelimeler soylemeyin discorda gelip mikrofona bagırdın buda çok dogru bi hareket degildi.

Sunucunuzu hiç beğenmedim konu tasarımı kötü geldi haritalar ise berbat sistemler klasik sunucularda bile yok o kadar kötü yani daha çook eksik var bide kendinizi geliştirmeniz dileyiğle. :pardon:
Konu tasarımını begenmemeniz sorun degil size kalmış haritalar özenle yapıldı ve çogu kişi begendi tabi eleştirebilirsiniz çook eksik var diyorsunuz bi kaçını sayabilirmisiniz acaba ? sunucu açılalı 10 dk oldu ve bi playerle kavga ettin gelip sunucumuzu kotuluyosun dogru bi hareket degil sunucunun pluginlerini kendimiz yaptık boş bir eleştiri olmuş.

Konu tasarımını begenmemeniz sorun degil size kalmış haritalar özenle yapıldı ve çogu kişi begendi tabi eleştirebilirsiniz çook eksik var diyorsunuz bi kaçını sayabilirmisiniz acaba ? sunucu açılalı 10 dk oldu ve bi playerle kavga ettin gelip sunucumuzu kotuluyosun dogru bi hareket degil sunucunun pluginlerini kendimiz yaptık boş bir eleştiri olmuş.
orda yaşın kaç lan diyen ben degildim senin gibi oyuncuydu once kimle konuştugunuza dikkatli bakınki yalan yanlış kelimeler soylemeyin discorda gelip mikrofona bagırdın buda çok dogru bi hareket degildi.
1.Discord sunucunuza bile girmedim yalanlarda iyisiniz. 2.sunucuda bir oyuncuyla muhattap bile olmadım. 3.eleştiriye açık olun işte sunucunuz güzel bir tarafını gösterin.

Pluginleri kendiniz nasıl yaptınız? Plugin paketimizi biz yaptık demen daha doğru olur.

1.Discord sunucunuza bile girmedim yalanlarda iyisiniz. 2.sunucuda bir oyuncuyla muhattap bile olmadım. 3.eleştiriye açık olun işte sunucunuz güzel bir tarafını gösterin.
Berbat, çok kötü gibi yorumlar kötülemektir. Burada senin yaptığın yanlış ve konu baltalamaya giriyor. Eleştiri farklıdır kötülemek farklıdır. Piyasaya yeni giren sunucuların hevesi kalmıyor.

Yukardaki Arkadaşın dediği gibi klasik ama kendinizi geliştirebilirisiniz. kısaca 1 ay sonra çok güzel bir sunucu görürüz bakmışsız Sizin bizler böyle kalırız: :O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl