Pazar plugini lazım bulamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01selim

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Direkt konuya gireceğim.
Aradığım plugin stabil bir plugin. Ve de bu plugini zaten daha önce görmüştüm 2015-2014 yılları arasında
Pluginden istediklerim aşağıda verdiğim gibi bir menü sunacak oyuncuya sadece bu
oyuncuya özel pazar olacak oyuncuda bu pazarı /pazar isim kod farklı olabilir hatırlamıyor olabilirim
yazarak oyunucunun pazarda sattıklarına bakacak pazara item eline alıp bir kod girince felan ekleniyordu
böyle basit bir pl di
biliyorsanız yazarsanız sevinirim GLOBAL MARKET PLAYERSHOPS yazmayın daha öncede sormuştum bu pl yi onlar değil
ha sg.jpg

Direkt konuya gireceğim.
Aradığım plugin stabil bir plugin. Ve de bu plugini zaten daha önce görmüştüm 2015-2014 yılları arasında
Pluginden istediklerim aşağıda verdiğim gibi bir menü sunacak oyuncuya sadece bu
oyuncuya özel pazar olacak oyuncuda bu pazarı /pazar isim kod farklı olabilir hatırlamıyor olabilirim
yazarak oyunucunun pazarda sattıklarına bakacak pazara item eline alıp bir kod girince felan ekleniyordu
böyle basit bir pl di
biliyorsanız yazarsanız sevinirim GLOBAL MARKET PLAYERSHOPS yazmayın daha öncede sormuştum bu pl yi onlar değil
Ekli dosyayı görüntüle 54637
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklentiyi mi diyorsunuz? Eski bir eklentdir ama 1.8 ve 1.9'u desteklemektedir.

Şu plugini kullanabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca 2 farklı yerden Konu açmayı bırak bu kaçıncı oluyor.

Arkadaşım konuyu okuduğunuzda eminsiniz 1.si globalmarket ve player shops değil dedim 2.si şukenidini birşey sanan vatandaş konulara bir gir bak istersen tamamı birde benim heryer de aynı konuyu açıtığıma dair bir liste verirmiin eğer elinde bir kanıt yoksaa boş yere bu konuda pafazitlik yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl