Paywant başvuru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claronx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 839
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claronx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
19
Minecraft
Claronx

Discord:

claronx#0001

Selam. Paywant'a başvurmak istiyorum fakat ne tür muhasebe önlemleri alacağımızı bilmiyorum. Küçük çaplı sanal ürün satışları (tasarım, eklenti paketleri vb.) yapmak istiyoruz ve bunun için vergi levhası veya devlet dairelerinden başka bir izin almamız gerekir mi?

Paywant'ı pek bilmiyorum ama shopieri kullanmanı öneririm %5 komisyon kesiyorlar ödemeleri haftalık yapıyorlar vergi levhası ve ya başka bir izne gerek yok.

Shopier kullanmanı tavsiye ederim. Vergi levhası konusunda ise hosting sahiplerine danışabilirsin. Onlar içli dışlı bu konularla.

Selam. Paywant'a başvurmak istiyorum fakat ne tür muhasebe önlemleri alacağımızı bilmiyorum. Küçük çaplı sanal ürün satışları (tasarım, eklenti paketleri vb.) yapmak istiyoruz ve bunun için vergi levhası veya devlet dairelerinden başka bir izin almamız gerekir mi?
Kimse kullanmıyo vergi levhası,,,

Peki vergi levhası olmadan satış yapsam bir sıkıntı çıkarmı ?

Çıkmaz en basit örnek minecraft sunucuları hiç birinde vergi levhası yok nerdeyse

Paywant kendini birşey sanıyor. Daha az komisyonlu daha güzel sistemli yerler mevcutken buradan almak mantıksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl