Paypaldan plugin nasıl alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crazyoyuncu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Vpn açarak paypal sitesine girdim daha sonra pay with debit or credit carta bastım burda telefon numarası istiyor bölge olarak Türkiye yok temp phone number kullanıp satın al diyorlardı ama o numarayla başkası paypal hesabına girebilir nasıl yapacağım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-08-17-17-25-1.png
    Screenshot_2022-12-08-17-17-25-1.png
    124,9 KB · Görüntüleme: 147
Türkiye'deysen paypal kullanamazsın.

Vpn açarak paypal sitesine girdim daha sonra pay with debit or credit carta bastım burda telefon numarası istiyor bölge olarak Türkiye yok temp phone number kullanıp satın al diyorlardı ama o numarayla başkası paypal hesabına girebilir nasıl yapacağım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesinde Türkiye'de olsan bile adına özel paypal kart açtırabilirsin (bir miktar ücretle)

Azerbaycan hesabı aç fake Azerbaycan telefon numarası ile kaydol. Fakat tel onaylama olmadıgı için genelde ilk seferde işe yarıyor

Azerbaycan hesabı aç fake Azerbaycan telefon numarası ile kaydol. Fakat tel onaylama olmadıgı için genelde ilk seferde işe yarıyor
Azarbeycan numarası bulamadım başka ülkelerin telefon numarasıyla denediğimde bir türlü kod gelmedi büyük ihtimal başkası o numarayı almıştır. 30 Dk sonra İsviçre numarasıyla hesap açtım kart bilgilelerini girme sayfası geldi paypal home'ye geçince hesap bloklandı

Son düzenleme:
En mantıklı çözüm paypal hesabı oluşturmak onuda anca başka bir ülkeden yakının veya tanıdığın varsa onun telefon numarasıyla oluşturmak

En mantıklı çözüm paypal hesabı oluşturmak onuda anca başka bir ülkeden yakının veya tanıdığın varsa onun telefon numarasıyla oluşturmak
Maalesef yurt dışında tanıdık yok.

Merhaba, çoğu eklenti sahibi Steam Oyunları veya Steam Cüzdan Kodu ile ödeme alıyor satıcının insafına kalmış yani

Yurt dışı hat satın alın 10 Euro’ya öyle işlem gerçekleştirin. Veya arkadaşların dediği gibi r10 da daha çok görebilirsiniz paypal hesabı açan veya satan kişiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl