Erisos
Türkiye de dünyanın en saçma sebebinden yasaklandı. Yani alamazsın PolyMart a bak builtbybit e bak yada kendi sitesinden al :/Arkadaşlar merhaba ben bu paypalı nasıl kullanacağım. Türkiyede yasaklanmış spigotMC den alışveriş yapamıyorum.
sebebi neymişTürkiye de dünyanın en saçma sebebinden yasaklandı. Yani alamazsın PolyMart a bak builtbybit e bak yada kendi sitesinden al :/
XBrexorX#2521
Alma yolları mevcut hocam araştırabilirsiniz. Veya alacağınız eklentinin sahibiyle iletişime geçebilirsiniz başka ödeme opsiyonları sunabilir.sebebi neymiş
Erisos
Hocam paypal normalde her sene her ülkeye teklif götürüyor diyor ki kartımız burada da olsun vb. bizim yöneticilerde transfer geçmişini istiyor paypal da vermek istemiyor haklı olarak günde 100m e yakın işlem dönüyor. en son 2016 da geldiler bir daha da gelmediler.sebebi neymiş
amoreas
Yani paypala özel bir sistem ayarlamak yerine direk ateşi atmayı tercih ediyorPara akışı çok hızlı ve bunu kontrol edemedikleri (TÜRKİYE) için vergi kaçakçılığı rahatlıkla yapılabilir. Türkiye vergi ile ayakta kalan bir ülke olduğu için bu ekonomik bir çöküş olabilir bu sebeple Türkiye'de yasak. Bir kaç yöntem ile paypal sahibi olabilirsin fakat yüklü miktarlarda paypal hesabında işlem olursa veya hızlı işlemler olursa hesabın askıya alınabilir ve hesaptaki paralar öylesine orada durur.
Sanırım basic yöntemlerle, 100₺ sanırsam sahip olabilirsin ama bu paypal kullanımını kısıtlar
Maalesef isim veya detaylı bilgi vermeyeceğim basit bir araştırma ile sonuca ulaşabilirsin
Hocam paypal normalde her sene her ülkeye teklif götürüyor diyor ki kartımız burada da olsun vb. bizim yöneticilerde transfer geçmişini istiyor paypal da vermek istemiyor haklı olarak günde 100m e yakın işlem dönüyor. en son 2016 da geldiler bir daha da gelmediler.
Yani paypala özel bir sistem ayarlamak yerine direk ateşi atmayı tercih ediyor
Bu ülke gelişiyor... Geriye....
Erisos
orasını bilmiyorum ben bir forum konusunda görmüştümpeki paypal türkiyeyle paylaşmayı reddettiği verileri almanyayla neden paylaşıyo yoksa türkiyeyi küçük mü görüyo?
muri0031
Türkiye her şeyi kendi elinde tutmak/dizginlemek istiyor, PayPal buna izin veremeyeceğini söyleyince de yolluyor ülkelerine. Kendi geliştirdiğiniz bir sistemi başkalarına tamamen erişim verip onların kontrolüne bırakmayı kimse istemez, paypal onlardan birisi kendince haklılar.ülke bir çok konuda geriye gelişse de bu konuda geriye gelişmiyor hocam yanlış hatırlamıyorsam bizim istediğimiz şey türk kullanıcıların verilerinin türkiyede tutulmasıydı paypal ise bunu kabul etmedi ama almanya istediğinde kabul etti tabii onların kendi şirket politikası bir şey denemez ancak bir şirkete tolerans gösterip kuralları esnetirseniz diğer şirketler de farklı konularda tolerans ister.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!