PayPal ile Yurtdışı alış-veriş yapmak mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.444

Sherlock

Her usta, eserinde kendinden izler bırakır.
Elmaslar
64
Minecraft
Efe

Discord:

efescx

Merhaba Sevgili Forum Üyeleri.
Yurtdışı hizmet veren bir siteden alış-veriş yapmak istiyorum.
Fakat alış-veriş yapmak istediğim sitede sadece PayPal yolu ile ödeme yapılıyormuş.

Biraz araştırdım ve Kıbrıs'tan hesap açıldığını öğrendim. İyi güzel açtım da, bu sefer de ininal kartımı ekleyemedim.
Ödemeyi nasıl yapacağım veya böyle bir şeyin mümkün olup olmadığı hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.
Yardım edecek olanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Vpn ile yapabilirsiniz diye biliyorum.

Arkadaşın dediği gibi vpn ile yapılabilir fakat güvenli değil.İstediğiniz şey başka sitelerde varsa oradan alınız.

TransferWise ve WesternUnion gibi uluslararası para yollama servisleri de var Türkiye'de kullanabileceğin.
Sitede tek seçenek Paypal mı? Kredi kartları? Banka kartları?
Gerçi ininal demişsin ki o zaman tek çare VPN kalıyor dediğin gibi Kıbrıs üzerinden hesap açaraktan eğer tek seçenek Paypal ise.

Vpn ile yapabilirsiniz diye biliyorum.
Arkadaşın dediği gibi vpn ile yapılabilir fakat güvenli değil.İstediğiniz şey başka sitelerde varsa oradan alınız.
VPN'Ye kadar hallettim ama ininal kartımı ekleyemedim bu sefer de.
TransferWise ve WesternUnion gibi uluslararası para yollama servisleri de var Türkiye'de kullanabileceğin.
Sitede tek seçenek Paypal mı? Kredi kartları? Banka kartları?
Gerçi ininal demişsin ki o zaman tek çare VPN kalıyor dediğin gibi Kıbrıs üzerinden hesap açaraktan eğer tek seçenek Paypal ise.
Evet, maalesef sadece PayPal var. :(

VPN'Ye kadar hallettim ama ininal kartımı ekleyemedim bu sefer de.

Evet, maalesef sadece PayPal var. :(

Çok merak ediyorum, uzaylı teknolojisi mi alıyorsun başka alternatif site yok mu ._.

Çok merak ediyorum, uzaylı teknolojisi mi alıyorsun başka alternatif site yok mu ._.
Aslında bir internet sitesi değil. Yabancı bir builder'a sunucu haritalarımı yaptıracağım. Oda sadece Paypal ödemesi alıyor. Olay bu.

Sebebi belli, PayPal Türkiyenin kredi kartlarını eklemiyor. Kullanmak için yurt dışı kartın olması gerek. Her ne alıcaksan başka yerde aramanı tavsiye ederim. Mesela ben yurt dışındaki kuzenimin hesabını kullanıyorum.

Sebebi belli, PayPal Türkiyenin kredi kartlarını eklemiyor. Kullanmak için yurt dışı kartın olması gerek. Her ne alıcaksan başka yerde aramanı tavsiye ederim. Mesela ben yurt dışındaki kuzenimin hesabını kullanıyorum.
Öyle bir imkanım yok sanırım :(

Aslında bir internet sitesi değil. Yabancı bir builder'a sunucu haritalarımı yaptıracağım. Oda sadece Paypal ödemesi alıyor. Olay bu.
Türkiyede gercekten kaliteli builder lar var onlara neden yaptırmıyorsun ? Hem sana daha ucuz olur.

İstiyor iseniz ininalden paypal ödemesi yapmanız için aracı olabilirim. Discord : Kemal ÖZEL#0858

Malesef Yasak Diye Biliyorum

Bak uyarıyorum sakın ha sakın VPN ile alışveriş yapma. VPN ile bağlıyken hiç bir bilgini girme. Her an çalınabilme riskinde çünkü.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl