Paylaşım - Minecraft | Ban Skripti | Gelişmiş Değil'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wkerwmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 730
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wkerwmm

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
40
Minecraft
fliexh

Discord:

wkerwmm

Merhaba Size Bu Konumda Şahsen Kendi Yaptığım Gelişmemiş Engelleme Skriptini Tanıtacağım
Log & Broadcast
Sistemi Bulunmaktadır Skriptimi Kullanarak Beni Sevindirebilirsiniz :)

Kod:
options
    ayar: &6&lBAN &8»

command: /ban [<text>]    [<text>]:
    permission: ban.sk
    permission message: {@ayar} Maleseff... | Yetkin Bulunmamakta.
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                execute console command "ban %arg-1% %arg-2%
                    broadcast "          &7-----------------------------------                                                 "
                    broadcast "                        &a                                                                   "
                    broadcast "               &6&lBANLAYAN &8» &a%player%                                                   "
                    broadcast "              &6&lBANLANAN &8» &a%arg-1%                                                     "
                    broadcast "              &6&lSEBEB &8» &a%arg-2%                                                        "
                    braodcast "                         &a                                                                  "
                    broadcast "         &7-----------------------------------                                               "

log "Ban System: Banlayan Yetkili:%player% | Banlanan:%arg-1% | Sebeb:%arg-2" to "ban/log.txt"

on load "{@ayar} Kerem Ard Tarafından Yapılan Ban System Yüklendi | CopyRight ®  |"

Son düzenleme:
skript hatalı ve biraz gereksiz,daha iyileri yapılabilir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ha birde yasal işlem başlatılıcak demenize gülmedim diyemem

Upload etmek yerine keşke kod satırı içerisinde paylaşsaydınız. Ayrıca virustotal ne olursa olsun paylaşımı zorunludur.

Yasal işlemleri bekliyorum

Kod:
options
    ayar: &6&lBAN &8»

command: /ban [<text>]    [<text>]:
    permission: ban.sk
    permission message: {@ayar} Maleseff... | Yetkin Bulunmamakta.
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                execute console command "ban %arg-1% %arg-2%
                    broadcast "          &7-----------------------------------                                                 "
                    broadcast "                        &a                                                                   "
                    broadcast "               &6&lBANLAYAN &8» &a%player%                                                   "
                    broadcast "              &6&lBANLANAN &8» &a%arg-1%                                                     "
                    broadcast "              &6&lSEBEB &8» &a%arg-2%                                                        "
                    braodcast "                         &a                                                                  "
                    broadcast "         &7-----------------------------------                                               "

log "Ban System: Banlayan Yetkili:%player% | Banlanan:%arg-1% | Sebeb:%arg-2" to "ban/log.txt"

on load "{@ayar} Muhittin Tarafından Yapılan Ban System Yüklendi | CopyRight ®  | Bura Değiştiği An Yasal İşlem Başlatılacak"

internet ve forum bu tür skriptlerden kaynıyor, artık bu tarz paylaşımlarda bulunmak yerine , yeniliklere açık farklı şeyler görmek istiyoruz

Daha iyi olabilirdi

Aga yapımcı kısmını değiştirdim evime belge gelmiş karakola çağırıyorlar , şikayeti geri çeksen olur mu ? ... Kapıyı çalıyorlar galiba sı....

Başımız belaya girecek

Konu başlığında belirttiğin gibi gelişmiş bir yapım olmamış ancak sahiden emek sarf edilen güzel bir sistem olmuş ki şahsen çok beğendim ?

1591366269195.png

abi bana dava açar mısın

Güzel bir skript olmuş. Özellikle de yasal işlem başlatılacak kısmı. :-)

Gayet Başarılı bir Skript olmuş Başarılar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl