PayidarCraft | Play.PayidarCraft.Com | Factions, Skyblock, Survival, CREATIVE(WE) | | 38GB RAM | AÇILDIK (1.8-1.12-.1.13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler yeni modlarımız yakında eklenecektir.

Konu tasarımı fena değil :) Server güzel duruyor, farklı/değişik sistemler de var daha ne olsun :D. Basarılar.. :)

Öncelikle Güzel yorumunuz için teşekkürler. Çok yakında Sunucumuza çok istek geldiği için Emek Skyblock ve KitPvpde eklenecektir. Şuanda Makine Ramimiz 20GB olmakla beraber 2 vdsyi paylaşıyor. Kaliteli hizmetimizi gün ve gün sizler için arttırmaya çalışacağız bizleri takipte olabilirsiniz. :))

Güzel server, beğendim.

Değerli yorumlarınız bizi çok mutlu ediyor, bu yorumlarla bizler daha çok güç buluyor ve yeni modları getirirken daha hevesli oluyoruz. Çok Teşekkürler GhostNW Bey :))

Mapler Efsane!! Konu Tasarımıda Öyle Hiç Böyle Güzel Tasarım Ve Map Görmemiştim Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz :)

Mapler Efsane!! Konu Tasarımıda Öyle Hiç Böyle Güzel Tasarım Ve Map Görmemiştim Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz :)

Sizlerin bu değerli yorumları bizleri çok memnun ediyor. İnşallah, sizler gibi güzel insanlara en iyi hizmeti sunabilmek için yolumuza bu mutlulukla devam edeceğiz. Teşekkür ederiz.

Güzel bi server sistemleri geliştirmelisiniz başarılar.

Konu tasarımı gayet hoş başarılar

başarılarının devamını dilerim serverinde hakketiği ilgiyi görür inşallah

konu tasarımı çok hoş olmuş ama sunucu içeriğine aynı şeyi söyleyemem

Başarılarınızıın devamını diliyorum. İyi bir sunucuya benziyor .

cok güzel bir sunucu olmuş tebrikler başarılarını dilerim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl