PayidarCraft >> 1.8 - 1.9 - 1.12 - 1.13 >> Farklı Büyüler / Kelle Avcısı / MyPET / Eğitim / Rütbe / Balıkçı / Rütbeli Sandık / Görevler

FlyLoris

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
146
Minecraft
AnilTR

Discord:

aniltr_

PCKonu.png

SİSTEM GÖRSELLERİ

1.png
2.png

3.png
13.png

4.png

7.png

6.png

12.png

11.png

14.png
15.png

9.png

8.png

5.png

10.png

y1.png
y2.png
y3.png
y4.png

Daha gösteremediğimiz bir çok özellik sunucuda sizleri bekliyor.
İyi Forumlar ve İyi Oyunlar Dileriz.

PayidarCraft

Son düzenleme:
Sanırım Böyle Başka Bir Konu Açmıştınız , Konu Tasarımı Çok Basık Olmuş Bazı Bölümlerini Editlemişsiniz Sanırım , Buildler Güzel Görünüyor , Fakat Çek Oluşturma Gibi Olayları Yenilik Olarak Görmüyorum Sadece Birkaç Sistemi Beğendim Geliştirilmeli.

Son düzenleme:
Sanırım Böyle Başka Bir Konu Açmıştınız , Konu Tasarımı Çok Basık Olmuş Bazı Bölümlerini Editlemişsiniz Sanırım , Buildler Güzel Görünüyor , Fakat Çek Oluşturma Gibi Olayları Yenilik Olarak Görmüyorum Sadece Birkaç Sistemi Beğendim Geliştirilmeli.

Merhabalar evet daha önce açtım ama o konuları kapattım yaza kadar sürekli aktif olacak ve bana uygun maliyete denk gelecek bir sunucu tasarladım. O yüzden böyle oldu maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim. Her gün geliştirmeye dahada devam edeceğiz :)

Konu tasarım'ı bana göre güzel olmuş konu tasarımına göre puan verenler servere girip bakmaları şart çünkü çok güzel server ilk başlarda pek anlamıyordum clan işlerinden büyü işlerinden falan oyunda herkes cana yakın sağolsun hep yardım ediyorlar gelin gençler servere pişman olmazsınız paranın önde olduğu bi server değil 10/10 <3

Konu tasarım'ı bana göre güzel olmuş konu tasarımına göre puan verenler servere girip bakmaları şart çünkü çok güzel server ilk başlarda pek anlamıyordum clan işlerinden büyü işlerinden falan oyunda herkes cana yakın sağolsun hep yardım ediyorlar gelin gençler servere pişman olmazsınız paranın önde olduğu bi server değil 10/10 <3

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Gelin hep beraber güzel bir iş başaralım.

Güncel++

Güncel ++ Güzel Sunucu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel++ Yakışıklı AnılTR

Son düzenleme:
Açılıştan İtibaren Güncellemeler;

1. Edit İtemler Hem İnternet Üzerinden Satışa Hem de Oyun içi satışa eklendi. Gün geçtikçe yeni itemler eklenebilir.
2.Enchli Elma ve Altın Elma Craftları Kaldırıldı.
3.Görevler Eklendi. 1 hafta aralıklarla güncel yeni görevler gelecek.
4.Menüler düzenlendi.
5.Hdli Otomatik maden alanı eklendi.
6.Efsanevi Büyü Kitaplarının oyun içi fiyatları düzenlendi ve sabit olarak ayarlandı.

S-1.1 Güncellemeler
1. Seviye(XP) Paraya Dönüştürme Eklendi Npc'si Warp Lapiste Bulunmaktadır. Komut: /xpdönüştür
2. Warp Listesi güncellendi ve düzenlendi.
3. Meslek Npcsi Lapise Eklendi.
4. Edit Alet Alımları XP Satma gelmesinden dolayı fiyatları yükseltildi.
5. Rütbeye Göre Büyü Basma Limitleri Eklendi.
- Oyuncu 2
- Divan 2
- Paşa 3
- Şehzade 3
- Şah 4
- Padişah 5
6. Rütbe Hammadde ve VIP Hammadde eklendi.

Son düzenleme:
Konu tasarımı gerçekten çok hoş oyuncuyu içine çekiyor. Sistemlerinizde öyle bir uyum içinde ki bir harika olmuş. Böyle bir sunucu yaptığınız için teşekkür ederiz

Teşekkür Ederiz. Güncellemeler ile her gün yeni bir oyun zevki ekliyoruz sizleride bekleriz.

Server Gerçekten Çok Güzel Üzerinde Çok Çalışılmış Belli... Özellikle O Özel Büyüler Beni Benden Aldı Eğitim Simülatör üne Laf Yok. Tam Anlamıyla Mükemmel.

web sitesini nereden satın aldınız yardımcı olabilir misiniz?

Siteyi script olarak mı satın aldınız, birde hazır sunucu mincraft paketi mi yoksa vds mi aldınız ?
Vds şeklinde aldım. Siteyide alan adı ve web alanını aldıktan sonra skript olarak satın aldım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl