fugue
Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Payday 2 (stilize edilmiş şekilde PAYDAY 2),
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
31 Türk Lirasına alabileceğiniz bu oyun paraya değer. Oyun içinde ek parada verebileceğiniz bu oyun soygun meraklıları için birebirdir.
Bain: Çetenin hiç biri bu kişiyle iletişim kuramadı. Çünkü çok riskli bir karakter.
The Dentist: hakkında çok az şey biliniyor.O, PAYDAY çetesine büyük bir ilgi gösteren belirlenmiş, özlü bir planlamacıdır. Yaşlı Hoxton'u nasıl özgürleştireceğini bilen tek kişi o.
The Elephant: Gizemli bağlantıları olan kirli bir Cumhuriyetçi Kongre üyesi üste kadar ilerlemektedir.
Gage: başarısız suikast girişimi sonrasında tekerlekli sandalyede bulunduğu bilinen Afganistan Savaşı gazisi.Sınırdaki en iyi silah satıcısı ve iyi bir suikastçı. İhtiyacınız olan her şey, o sizin adamınız.
Hector: Detay odaklı bir eski işletme yöneticisi. Hector, Doğu Denizi'ndeki en büyük uyuşturucu kaçakçısı ve Meksika'daki Sinaloan Kartel liderliği için sırada.
Vlad: Rus Anavatanında korkulan bir uygulayıcı olarak eskiden olan bir Ukraynalı. Vlad, yıllardır yerel fırınından DC'de kendi gasp ve suç raketini çalıştırıyor.
Kasap: Kasap'ın işi silahtır - tedarik, satış ve dağıtım. Bain ve PAYDAY Çetesi ile uzun süren verimli ve verimli bir iş birliği için sabırsızlıkla bekliyor
Vernon Locke: Bir Murkywater operatörü Ancak, fazladan paranın bükülmeyeceği bir sadakatle paralı olmak, Locke bunu bir fırsat olarak görüyor. Zengin olmak ve biraz karışıklık yaratmak için bir fırsat.
Oyun gayet başarılı bir senaryo ve grafiğe sahip. Ben oyunu aldım ve oynuyorum oyun ile ilgili soruları bana belirtiniz. Arkadaşlarınızla birlikte kendi yöntemlerinizle banka soyabilirsiniz. Gayet zevkli ve sürükleyici oyun. Sizleri seviyorum MC-TR ailesi başka bir oyun tanıtımında görüşmek üzere! :halay: