ErdemAgaTR
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- xScreame
Discord:
xScreame
xScreame
BloodyX#4069
xScreame
Müşteri hizmetlerini arayacaktım fakat Hattım giden aramalara kapandı Bu yüzden bişeyler satarak para kazanmaya çalışıyorumdan gereken detaylar mavcutDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BloodyX#4069
Müşteri hizmetlerini arayacaktım fakat Hattım giden aramalara kapandı Bu yüzden bişeyler satarak para kazanmaya çalışıyorum
Paycell Kart’a para yüklemenin birçok kolay yöntemi var.
Turkcell Mağazaları’ndan yüklersiniz.
Paycell uygulaması üzerinden kredi/banka kartı tanımlayarak yüklersiniz.
Bankaların internet şubelerinden EFT yaparsınız.
Tüm banka ATM’lerinden ve PTTmatiklerden yüklersiniz.
- Paycell Kart'a Turkcell Mağazaları’ndan nasıl para yüklenir?
Paycell Kart’a Turkcell Mağazaları’ndan para yüklemek için:
En yakın Turkcell Mağazası’na gidersiniz.
Görevliye Paycell Kart’ınıza para yüklemek istediğinizi söylersiniz.
Yatırmak istediğiniz tutarı nakit olarak verir ve yüklemenizi ücretsiz olarak gerçekleştirirsiniz. Kredi ve banka kartları ile Paycell Kart’a yapılan bakiye yüklemelerinde işlem ücreti ödenir.
- Paycell Kart'a Paycell uygulamasından nasıl para yüklenir?
Paycell Kart’a Paycell uygulamasından para yüklemek için:
Uygulama marketlerden Paycell uygulaması indirilir ve açılır.
Paycell Cüzdan’a “Hesabım” ve “Kredi/Banka Kartları” adımları takip edilerek geçerli bir kredi veya debit kart kaydedilir.
“Hesabım” sekmesinden Paycell Kart’a tıklanır.
Yükleme yapılacak Paycell Kart seçilir.
“Bakiye Yükle” butonu tıklanarak istenen tutar girilir.
“Devam” butonu ile gelen ekranda yüklemenin alınacağı kart seçilir.
Bakiye yükleme işlemi sonuçlanır.
- Paycell Kart'a bankaların internet şubelerinden nasıl para yüklenir?
Paycell Kart’a bankaların internet şubelerinden para yüklemek için:
Bankanın internet ya da cep şubesine gir.
EFT ile Paycell Kart’ına aşağıdaki adımları takip ederek bakiye yükleyebilirsin:
Para gönderilecek bankanın internet ya da cep şubesine girilir.
İşlem menüsündeki “Para Transferleri” sekmesinden “EFT İşlemleri” adımı seçilir.
Gönderim tipi “Hesap Numarası ile Gönderim” olarak seçilir.
Banka olarak “Denizbank A.Ş (134)” seçilir.
Şehir olarak “İstanbul” seçilir.
Şube olarak “PAYCELL (3276)” seçilir.
Alıcı adı kısmına yükleme yapılan Paycell Kart sahibinin ad ve soyadı girilir.
Alıcı hesap numarası kısmına 16 haneli Paycell Kart numarası yazılır.
Bakiye yükleme işlemi sonuçlanır.
- Paycell Kart'a ATM'lerden ve PTTmatiklerden nasıl para yüklenir?
Paycell Kart’a ATM'lerden ve PTTmatiklerden para yüklemek için:
Paycell Kart ATM’ye takılır ve şifreni girilir.
Çıkan ekrandan “Karta Bakiye Yükleme” seçeneği seçilir.
Para alım kısmına yatırılmak istenen miktar koyulur.
Ekranda beliren onay alanından tutar kontrol edilir.
Onay verilmesinin ardından bakiye yükleme işlemi sonuçlanır
xScreame
Kod:Paycell Kart’a para yüklemenin birçok kolay yöntemi var. Turkcell Mağazaları’ndan yüklersiniz. Paycell uygulaması üzerinden kredi/banka kartı tanımlayarak yüklersiniz. Bankaların internet şubelerinden EFT yaparsınız. Tüm banka ATM’lerinden ve PTTmatiklerden yüklersiniz. - Paycell Kart'a Turkcell Mağazaları’ndan nasıl para yüklenir? Paycell Kart’a Turkcell Mağazaları’ndan para yüklemek için: En yakın Turkcell Mağazası’na gidersiniz. Görevliye Paycell Kart’ınıza para yüklemek istediğinizi söylersiniz. Yatırmak istediğiniz tutarı nakit olarak verir ve yüklemenizi ücretsiz olarak gerçekleştirirsiniz. Kredi ve banka kartları ile Paycell Kart’a yapılan bakiye yüklemelerinde işlem ücreti ödenir. - Paycell Kart'a Paycell uygulamasından nasıl para yüklenir? Paycell Kart’a Paycell uygulamasından para yüklemek için: Uygulama marketlerden Paycell uygulaması indirilir ve açılır. Paycell Cüzdan’a “Hesabım” ve “Kredi/Banka Kartları” adımları takip edilerek geçerli bir kredi veya debit kart kaydedilir. “Hesabım” sekmesinden Paycell Kart’a tıklanır. Yükleme yapılacak Paycell Kart seçilir. “Bakiye Yükle” butonu tıklanarak istenen tutar girilir. “Devam” butonu ile gelen ekranda yüklemenin alınacağı kart seçilir. Bakiye yükleme işlemi sonuçlanır. - Paycell Kart'a bankaların internet şubelerinden nasıl para yüklenir? Paycell Kart’a bankaların internet şubelerinden para yüklemek için: Bankanın internet ya da cep şubesine gir. EFT ile Paycell Kart’ına aşağıdaki adımları takip ederek bakiye yükleyebilirsin: Para gönderilecek bankanın internet ya da cep şubesine girilir. İşlem menüsündeki “Para Transferleri” sekmesinden “EFT İşlemleri” adımı seçilir. Gönderim tipi “Hesap Numarası ile Gönderim” olarak seçilir. Banka olarak “Denizbank A.Ş (134)” seçilir. Şehir olarak “İstanbul” seçilir. Şube olarak “PAYCELL (3276)” seçilir. Alıcı adı kısmına yükleme yapılan Paycell Kart sahibinin ad ve soyadı girilir. Alıcı hesap numarası kısmına 16 haneli Paycell Kart numarası yazılır. Bakiye yükleme işlemi sonuçlanır. - Paycell Kart'a ATM'lerden ve PTTmatiklerden nasıl para yüklenir? Paycell Kart’a ATM'lerden ve PTTmatiklerden para yüklemek için: Paycell Kart ATM’ye takılır ve şifreni girilir. Çıkan ekrandan “Karta Bakiye Yükleme” seçeneği seçilir. Para alım kısmına yatırılmak istenen miktar koyulur. Ekranda beliren onay alanından tutar kontrol edilir. Onay verilmesinin ardından bakiye yükleme işlemi sonuçlanır
ben ziraat bankasını kullanıyorum kafam rahat ne innal ne de başkasını bildiğimden şaşmıyorum
Kart numaramı Başka birine verirsem sorun olmazmı?
I don't know
knk verdiğin kişiye bağlı eğer bypass biliyorsa kartın içini boşaltır haberin olmaz bilmiyorsa da dener durur ama kart bilgilerini verme kimseye ve sana önerim sunucu vs. açacaksan ilk olarak bir site ile anlaşmalısın Shopier vs. gibi.Ve ininal ininal ile para alışverişi yapabiliyor başka kartlar ile yapamıyor :/Kart numaramı Başka birine verirsem sorun olmazmı?
xScreame
Barkod varmı bilmiyorum paycellde
Evet, olur. İninal gibi barkod kodu ise sorun olacağını sanmıyorum :)
knk verdiğin kişiye bağlı eğer bypass biliyorsa kartın içini boşaltır haberin olmaz bilmiyorsa da dener durur ama kart bilgilerini verme kimseye ve sana önerim sunucu vs. açacaksan ilk olarak bir site ile anlaşmalısın Shopier vs. gibi.Ve ininal ininal ile para alışverişi yapabiliyor başka kartlar ile yapamıyor :/
Bu arada Barkod varmış
Evet, olur. İninal gibi barkod kodu ise sorun olacağını sanmıyorum :)
Merhaba Paycell kartım var Bu kartla Sunucumda vip satışı yapacağım ama İninal kullanan biri paycell kartıma para nasil gönderebilir? Veya Turkcell Mobil Ödeme ile
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!