EfeK#6993
MuzafferDNK#1826
envanterden yene gidiyor ama olsun çalışyor bunada şükür :DDenedim bu çalışıyor. Sonunda xdJavaScript:on rightclick: if event-item is water_bottle:16453: if {potcooldown::%player%} is set: send "Biraz sakinleş." cancel event else: set {potcooldown::%player%} to 1 wait 5 seconds delete {potcooldown::%player%} on join: delete {potcooldown::%player%}
EfeK#6993
MuzafferDNK#1826
reyis büyük olasılık bende dolayı test.pavrotr.net burada deniyorum testlerimi ama olmuyor :) olsun buna da şükür en senide yeterince meşgul ettim kusura bakma :)Skripti attığım gibi çalıştırdım ve;
İksiri ilk kullandığımda olumlu,
İkinci kullanımımda iksiri atamadım ve envanterimden gitmedi, 5 saniye sonra kullanabildim.
Eğer olmasını istediğiniz şey bu değilse söyleyin ona göre yapayım, eğer istediğiniz şey buysa fakat sizde böyle olmuyorsa buna başka pluginler vb. sebep oluyor olabilir.
EfeK#6993
Ne demek ^^reyis büyük olasılık bende dolayı test.pavrotr.net burada deniyorum testlerimi ama olmuyor :) olsun buna da şükür en senide yeterince meşgul ettim kusura bakma :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!